Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bill Viola 'meets' Edgar Varèse al Palau

 • Música
 1. 'Deserts'
  Foto: Bill Viola'Deserts'
 2. 'Deserts'
  Foto: Bill Viola'Deserts'
 3. 'Deserts'
  Foto: Bill Viola'Deserts'
 4. 'Deserts'
  Foto: Bill Viola'Deserts'
Publicitat

Time Out diu

El 24 d'octubre, aproximeu-vos visualment a la peça avantguardista 'Déserts' d’Edgar Varèse a través de l’obra homònima del videoartista Bill Viola

Alguna vegada heu posat imatge a la música? No, no parlem dels videoclips que podem trobar en qualsevol artista de música popular. Parlem d'aquell moment en què la nostra ment es deixa portar per la música i comença a imaginar el seu propi videoclip pictòric amb els ulls tancats. El so d'un tambor crea una explosió de colors, el so d'un violí dibuixa una fina línia que balla per la foscor o les tecles d'un piano disparen petits raigs de llum. 

Si us heu sentit identificats, potser coneixeu i teniu més coses en comú amb l'artista Bill Viola del que us pensàveu. I és que aquest artista novaiorquès ha creat instal·lacions, vídeos, entorns sonors, obres per a concerts, òperes i espais sacres durant més de quaranta anys, i ara arriba al Palau de la Música Catalana com a artista convidat i en un cicle d'actes al voltant de les seves obres.  

El proper dijous 24 d'octubre al Petit Palau, us acostareu i descobrireu d'una manera visual la peça avantguardista 'Déserts', del compositor francès Edgar Varèse, amb la projecció simultània de l’obra homònima creada el 1994 pel videoartista. Una sessió a càrrec de l’Ensemble de Música Contemporània de l’ESMUC, dirigida per Ernest Martínez-Izquierdo. Serà un autèntic cant espiritual. A més, 'L'argent com viu' de Joan Magrané i 'Freie Stücke' de Jörg Widmann complementaran aquesta vetllada d'arts.

Us perdreu aquesta explosió de poètica visual i musical?

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà