Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Blues i r&b, una invasió d'optimisme a l'Apolo
Sala Apolo

Blues i r&b, una invasió d'optimisme a l'Apolo

Arriba un cicle especial de concerts amb base de R&B que ompliran les sales de l'Apolo amb autèntics ritmes duts de Harlem

Per Time Out en col·laboració amb Sala Apolo
Advertising

Els Caprichos de l'Apolo és un cicle especial de concerts de producció pròpia de la Sala Apolo, que neixen amb la finalitat de donar veu a les rareses i singularitat d'alguns grups i artistes desconeguts per la majoria de persones. Aquesta iniciativa és una aposta arriscada que Apolo defensa des del 2005 i per la qual ja han passat noms de grans artistes com Janis Ian, Mick Harvey, Irma Thomas, Blixa Bargeld, Joe Henry o Marc Almond; i també joves promeses que van catapultar-se a l'èxit després de passar per Sala Apolo, com ara Ariel Pink, Beach House, Jana Hunter, Le Tigre, Tinariwen o Janelle Monáe, entre d'altres.

En destaquem tres concerts que es basteixen sobre el R&B amb notes de blues, gospel, jump blues i jazz. Melodies amb predomini de la guitarra i baix elèctrics, però també amb pinzellades de saxofon i matisos amb bateria i piano. Si n'ets un amant, aquest cicle t'enamorarà. Però, si encara no coneixes aquest estil, aquesta és una magnífica oportunitat per estrenar-te i anar fent boca pel Primavera Sound i el Sonar on, enguany, R&B arriba trepitjant més fort que mai. 

Funk i soul amb Binky Griptite & The Silverbacks

Binki Griptite forma part d'un segment privilegiat de músics que poden tocar qualsevol gènere, melodia o cançó sense partitura. Fan del freestyle tot un art i estil en sí mateix. Binki Griptite actualment és, sens dubte, un dels guitarristes més versàtils en actiu. 
En moltes retines ha quedat immortalitzada la imatge d'Amy Winehouse i Griptite en format de duo, protagonitzant nombroses actuacions promocionals durant el tour de presentació de "Black to Black" pels Estats Units. 
Al ritme del funk però amb curoses pinzellades de soul, Binki Gritite dóna l'esquena a tot allò retro i toca amb tota la cruesa i elegància que el caracteritzen.
El 19 d'abril podreu meravellar-vos amb les seves melodies en persona!

Aire fresc amb Homeshake

El canadenc Peter Sagan és la figura i l'artífex que hi ha darrere de Homeshake. Després de dos cassettes auto-editats, "The Homeshake Tapes" i "Dynamic Meditation", i també dos treballs llargs, "In The Shower" i "Midnight Snack", Sagan obra, per fi, una nova finestra per on deixarà entrar tot l'aire fresc del seu tercer i nou àlbum. 
"Fresh Air", que es la continuació de "Midnight Snack", suposa una continuació al seu insaciable afany explorador; seguint el seu particular l'estil R&B, més afroamericà i somniador. Les cançons de "Fresh Air" semblen especialment dissenyades per apartar qualsevol sentiment negatiu del cervell de qui les escolta. Impossible resistir-s'hi! 
En podreu descobrir tots els detalls el 4 de maig a Sala Apolo.

Advertising
Apolo caprichos

El hip hop més genuí amb Oddisee & Good Compny

Oddisee és un prolífic músic i productor nord-americà que ja compta amb dos àlbums d'estudi i diversos EPs i mixtapes, que l'han situat entre els millors artistes de hip hop nord-americans del moment. 
El passat mes de febrer va publcar el seu tercer treball: "The Iceberg". Lletres multi-dimensionals que exposen la complexitat de l'individualisme i la construcció de la pròpia identitat, i que tracten alguns temes com la percepció de la pròpia imatge, entre d'altres. Tot plegat sobre una base elegant de hip hop farcida de beats que l'atravessen amb un raig de gèneres com ara el soul, el jazz o el R&B.
Us hi podreu delectar el 28 de març a les 20 h a l'Apolo!
Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising