Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bon Iver [NOVA DATA]

  • Música, Rock i indie
Bon Iver
Foto: Graham Tolbert & Crystal QuinnBon Iver
Publicitat

Time Out diu

Bon Iver ha publicat un dels discos més esperats d'aquest estiu. Es tracta d 'i,i' (2019) i és el quart àlbum del projecte més celebrat de Justin Vernon, que va irrompre amb força en el panorama de la música independent ja fa més de deu anys amb el magnífic 'For Emma, forever ago' (2007).

Aquell disc va trencar esquemes per l'ús de l'eco i el tractament de la veu, però Vernon ja no grava tot sol en una cabana aïllada del món com aleshores, sinó que el seu so s'ha anat sofisticant al llarg del temps, a través de discos com 'Bon Iver, Bon Iver' (2011) i '22 a million' (2016).

Si bé el seu treball amb l'expressivitat de la veu –a través de tota mena de filtres i efectes electrònics– continua sent cabdal en la seva obra, Bon Iver s'ha anat convertint cada vegada més en una banda de directe, cosa que es reflecteix més que mai en el so de 'i,i'.

Les entrades pel concert del Palau Sant Jordi es posen a la venda divendres 13 de setembre a les 10 h, però hi haurà una prevenda des de la web de Live Nation (t'has de registrar), dijous 12 a les 10h.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà