Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bruce Springsteen and the E Street Band

  • Música
  • Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys, Sants - Montjuïc
Bruce Springsteen
Foto: Doctor Music
Publicitat

Time Out diu

Barcelona acull l'inici de la gira europea i els dos únics concerts a Espanya de Bruce Springsteen & the E Street Band el 2023

Bruce Springsteen torna a Barcelona amb the E Street Band els dies 28 i 30 d'abril del 2023, set anys després de la seva última visita, quan The River Tour va fer parada i fonda al Camp Nou. Aquesta vegada serà l'Estadi Olímpic el que acollirà les dues úniques actuacions del Boss a Espanya el 2023. Serà, a més, el tret de sortida d'una gira europea amb parades a Dublín, París, Ferrara, Roma, Amsterdam, Landgraaf, Zuric, Düsseldorf, Göteborg, Oslo, Copenhaguen, Hamburg, Viena, Munic i Monza, i més endavant s'anunciaran dates al Regne Unit i Bèlgica.

'Letter to you' (2020) és l'últim àlbum d'estudi de Springsteen, que recentment també ha publicat el seu film inèdit 'The Legendary 1979 No Nukes Concerts', el llibre conjunt amb Barack Obama 'Renegades: Born In The USA', i va tornar als teatres de Nova York amb el seu espectacle 'Springsteen on Broadway'.

Les entrades per al concert de Barcelona es posen a la venda el dimecres 8 de juny del 2022 a través de doctormusic.com i entradas.com, amb preus que oscil·len dels 65 als 125 euros; es podran adquirir un màxim de sis tiquets per compra.

Detalls

Adreça
Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys
Passeig Olímpic, 15-17
Sants-Montjuïc
Barcelona
08038
Preu
65-125 €

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà