Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Cites de Nadal al Palau de la Música Catalana
Palau de la Música Catalana
Foto: Palau de la Música Catalana

Cites de Nadal al Palau de la Música Catalana

Aquestes festes, l’auditori modernista us espera amb un munt de propostes per a tots els gustos i edats

Per Time Out en col·laboració amb Palau de la Música Catalana
Advertising

El Nadal no seria el mateix sense els clàssics recitals que caracteritzen aquesta època. La canalla canta nadales al concert de final de trimestre de l’escola; els adults preparem la playlist dels nostres dinars i sopars familiars; i tots els racons de Barcelona s’omplen amb la música que sona des de l’interior de les decorades i il·luminades botigues.

La ciutat sona a Nadal, però si hi ha un lloc on saben programar bona música per aquesta època, aquest és el Palau de la Música Catalana. Com ja és tradició, la joia modernista ha programat una sèrie de concerts perquè ningú es quedi sense un regal musical aquest Nadal. Per a petits i grans, i per a gustos ben variats: us donem els detalls de la programació!

Foto: Paul Stuart Decca

'Suites per a violoncel' de Bach amb Alisa Weilerstein

La jove novaiorquesa Alisa Weilerstein presentarà la integral de 'Suites per a violoncel' de Bach. En total, un compendi de sis suites elevades a l'obra mestra per Pau Casals que seran un laberint de melodies i variacions per gaudir del virtuosisme natural, la intensitat del seu estil i l’espontaneïtat i la sensibilitat que defineixen Weilerstein. Gaudiu d'un petit tros del repertori en aquest vídeo!

- Dijous 12 de desembre, 20 h

- 30 euros

Foto: Jiyang Chen

Jakub Jósef Orlinski & Il Pomo d’Oro

Jakub Jósef Orlinski debuta al Palau de la Música Catalana per trencar els esquemes! Només té 29 anys i ja és considerat com una de les veus joves més aclamades del moment.

Els seus recitals es caracteritzen per la seva audàcia escènica i bellesa vocal inaudita i en la seva estrena al Palau estarà acompanyat per la prestigiosa orquestra Il Pomo d’Oro: junts, repassaran un impressionant repertori d'obres de Cavalli, Boretti, Scarlatti, Bononcini, Händel i Hasse, entre d’altres. Una autèntica promesa del futur, us deixem un vídeo d'ell i Il Pomo d'Oro perquè us aneu fent una idea!

- Dilluns 16 de desembre, 20 h

- A partir de 20 euros

Advertising
Foto: David Ignaszewski

'Oratori de Nadal' de Bach amb Jordi Savall

Un mestre homenatjant un altre mestre. I de la mà de la passió que els uneix: la música! 

Aquest Nadal, el gran Jordi Savall, Le Concert des Nations i La Capella Reial de Catalunya ens porten un doble concert dedicat a 'Oratori de Nadal', un compendi de sis cantates de Bach destinades a commemorar les diferents festivitats entre el dia de Nadal i el dia de Reis. En total, un concert partit en dues fantàstiques parts que garanteixen hores de recolliment, contemplació i joia. L'escalfament musical ideal per a la setmana més festiva de tot l'any.  

- Dimarts 17 de desembre, 20 h (primera part); dimecres 18 de desembre, 20 h (segona part)

- Abonament a partir de 56 euros; preu individual de cada part a partir de 35 euros.

Foto: Juanma Pelaez

Valsos i danses amb l’Orquestra Simfònica del Vallès

Un gran concert per acomiadar un gran any! A pocs dies per rebre el 2020, l’Orquestra Simfònica del Vallès diu adéu al 2019 de la millor manera: amb l'alegria i la màgia del ball circular de la família Strauss.

Música que primer es pensa amb els peus i després amb el cap!

- Dissabte 21 de desembre, 18.30 h; diumenge 22 de desembre, 17.30 h

- A partir de 18 euros

Advertising
Palau
Foto: Palau de la Música Catalana

Tradicional Concert de Sant Esteve

Un any més, ja està aquí! L’Orfeó Català, els cors de l’Escola Coral de l’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau uneixen forces per una nova edició de, segurament, un dels concerts més emblemàtics i antics de tota Europa: el Concert de Sant Esteve. Un gran repàs per les cançons tradicionals més conegudes, amb nous arranjaments i algunes estrenes d'allò més interessants per celebrar les festes nadalenques! 

- Dijous 26 de desembre, 19 h
- A partir de 30 euros

Foto: Antoni Bofill

'Flamenkat', una proposta per a tota la família

'Flamenkat' és un maridatge de concert i espectacle que trenca estereotips a partir de grans contrastos visuals i sonors. Un viatge per la pluralitat de sonoritats que caracteritzen el flamenc perquè tant petits com grans explorareu l’essència d’imprescindibles del gènere com 'La leyenda del tiempo' o 'Entre dos aguas'. Us deixem un vídeo de 'Flamenkat'!

- Dissabte 4 de gener, 12 h

- 12 euros

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising