Clotilde Fest: Nyandú + Ju + Urfabrique

Música
Nyandú
Nyandú

Time Out diu

No teniu plans per l'estiu? Doncs agafeu les vostres agendes i feu lloc perquè els mesos de juny i juliol teniu una cita amb l'escena musical actual! El Palau Robert i l'Agència Catalana de la Joventut, amb la col·laboració d'iCat i Europa FM, presenten el Clotilde Fest: un cicle musical que acollirà fins a 20 concerts de tota mena d'estils musicals. 

El dia 19 de juliol serà el torn de Nyandú, Ju i Urfabrique, en col·laboració amb iCat.

Nyandú, la banda d'Osona d'un Pop impecable pujarà a l'escenari del Palau Robert per fer-nos vibrar amb el seu últim treball 'El club dels 27' i, sobretot, demostrar-nos els seus anys d'experiència!

Judit Puigdomènech és de Ju. Amb una capacitat vocal impressionant i uns sons a cavall del pop, el reggae i l’R&B, Ju sona vital i festiva. Ens portarà el seu treball 'Bandera blanca'.

Pop electrònic amb house, soul, funk i sons dels 80 que canten reflexions com l'esclavitud de les societats hipercomunicades, la funció de l'estat o qüestions de gènere. El duo Urfabrique, format per Pau Mendieta i Javi Morales posaran el punt final a aquest cicle de concerts!

Podeu obtenir les entrades registrant-vos al web d'iCat.

Detalls

També t'agradarà