Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Clubs d’estiu a l’Apolo

Time Out Barcelona en col·laboració amb l'Apolo

Publicitat

Aquest mes de juny l’Apolo ha preparat un cartell de luxe. Guardeu-vos aquestes dates i aneu a gaudir del millor del clubbing nacional i internacional. Esteu preparats per ballar sense parar?

El dimecres 10 de juny actua el quartet cadavèrics Los Tiki Phantoms, aquests admiradors del Déu Tiki guanyen adeptes a cada concert amb els seus riffs tropicals i els crowd surfings  que es marquen a l’escenari. Aquest cop vénen acompanyats de The Lizards, i la seva revisió del rock clàssic amb reminiscències a Turbonegro. Ben segur que donaran molta canya aquest binomi barceloní.

El dissabte 13 de juny, a La [2], se’n prepara un de grossa que farà trontollar les parets de Nou de la Rambla. Els culpables: Univers, amb el seu pop-soroll; Boreals, recreant paisatges sonors amb una electrònica suau i emotiva; i  Indiescabreados Dj’s barrejant els temes clau de l’escena Indie. Tancarà la nit el Dj resident Graham, marca de qualitat de la casa.

Al Nitsa es preveu una nit semblant, el dijous 18 de juny, amb el còctel explosiu format per: Jackmaster & Spencer, els de Glasgow vénen disposats a contagiar-nos de l'electrònica més bailonga amb la seva mescla d’estils diversos, que va des del House fins a la música Disco; i JD Twitch JG Wilkes, residents d’Optimo (Sub Club), que seguiran amb la moguda britànica. No us ho perdeu!

Si amb tot això us heu quedat amb ganes de més, cap problema, perquè el dissabte 27 de juny l’experiència es repeteix. I aquest cop la rítmica ve de la mà del britànic Mike Greene, més conegut com a FORT ROMEAU, que embasta els sons més crus amb matisos sensorials en estat pur.

A banda d’aquestes cites, recordeu que el club de l’Apolo no s’atura. Les nits del dilluns són famoses gràcies als mítics Nasty Mondays i els Nasty Bass de La [2]. L’estel del segell Nasty es propaga als dimarts on troba el moment perfecte per introduir els Crappy Tuesdays i el Crappy Bass a La [2], amb un equilibri perfecte de Post Punk, Rock i electrònica, tot des d'un prisma indie que fila els diferents gèneres. Els dimecres, la nit és Canníbal, la festa més gamberra de la setmana. I el dijous a ballar els hits més festius a Cupcake. Perfectes per fer l’operació bikini amb més ritme de la història!

Els diumenges d’estiu, Nitsa Club prolongarà el Piknic Electronik de Montjuïc amb el Bonus Track, una vida extra que es jugarà a l’Apolo a partir de les 23 h. El cartell serà sempre un resident del Nitsa i un DJ local, juntament amb un convidat sorpresa que hagi participat en el Piknic Electronik.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat