Concert d'Any Nou de l'Orquestra Simfònica del Vallès

Música, Clàssica i òpera
Andrés Salado
Foto: Orquestra Simfònica del Vallès Andrés Salado

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

L'Orquestra Simfònica del Vallès donarà la benvinguda al 2021 amb un concert excepcional al Palau els dies 1 i 2 de gener. Dos dies de celebració musical!

Aquest 2020 podríem afirmar que tots hem trobat a faltar moltes coses, especialment la música en directe i totes aquelles sensacions i emocions que l'acompanyen. És per això l'Orquestra Simfònica del Vallès ens proposa entrar al 2021 amb tot allò que no volem que ens falti mai més: el positivisme, la il·lusió i la música!
Els dies 1 i 2 de gener portarà al Palau de la Música Catalana el seu Concert d'Any Nou dirigit pel director Andrés Salado.
Sonarà de tot (i tot molt festiu!) com 'La forza del destino' de Verdi, 'Dansa eslava' de Dvorák, 'La bella Galatea' i 'Cavalleria Lleugera' de Von Suppé i obres de la família Strauss. Preparats per gaudir de la força del directe? Ja podeu aconseguir les entrades a la web del Palau!

Detalls

També t'agradarà