Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ex:Re
Ex:Re

Viu un concert d’Ex:Re com un VIP!

Aquest juny, Cervezas Alhambra arriba a Barcelona (i a molts altres punts) amb Momentos Alhambra, un cicle molt musical, que inclou el concert d’Ex:Re a la Casa Llotja de Mar de Barcelona. No t’ho perdis!

Time Out en col·laboració amb San Miguel
Publicitat

Teniu algun pla entre mans per donar inici a l’estiu? Cervezas Alhambra us en proposa un que, de ben segur, us encantarà! El pròxim dissabte 15 de juny, a les 20 h, Momentos Alhambra arriba a Barcelona amb un cita molt especial i en una localització ben única. L’antiga cantant de la banda Daughter, Elena Tonra, que s’ha llançat en solitari amb el nom d’Ex:Re, oferirà un súper concert que no us podeu perdre a la Casa Llotja del Mar de Barcelona, autèntic patrimoni de la ciutat. Després de fer el seu debut en solitari a principis d’any amb el seu àlbum homònim, la cantant britànica farà vibrar l’escenari de dalt a baix amb el seu pop experimental carregat de sintetitzadors, guitarres i una veu que canta al desamor. No hi faltaran alguns dels seus nous hits com 'Liar' o 'The Dazzler'. La seva carrera en solitari només acaba de començar i ara teniu l’oportunitat de ser dels primers a veure-la en acció!

El concert d’Ex:Re és només un dels molts que Cervezas Alhambra ha programat per tot el territori dins del cicle Momentos Alhambra. Amb la intenció de transformar cada moment en una experiència sonora on la música contemporània sigui la protagonista, des de maig fins a l’octubre moltes altres ciutats seran les protagonistes d’aquest cicle musical. D’aquesta manera es duran a terme nou concerts repartits entre la nostra ciutat, València, Alacant, Màlaga, La Corunya, Granada, Còrdova i Múrcia. Entre els artistes que es podran veure en aquestes ciutats, trobem Mastodonte, El Niño de Elche, o Maximiliano Calvo. Les seves veus i els seus universos musicals seran els protagonistes dels diferents espais on tindran lloc els concerts, tots ells d’una qualitat arquitectònica i valor patrimonial únic. Sens dubte, un cicle musical d’allò més especial.

Per assistir-hi, només us heu d’enregistrar al web de Cervezas Alhambra i fer-vos amb les entrades dobles que ofereixen fins esgotar existències. Afanyeu-vos!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat