Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Concerts del Cicle OUT·SIDE 2020 al Centre d'Art Tecla Sala

  • Música
  1. Cosmos Quartet
    Foto: Centre d'Art Tecla Sala
  2. Frames Percussion
    Foto: Centre d'Art Tecla Sala
Publicitat

Time Out diu

Els dissabtes 17 i 24 d'octubre teniu una cita amb les innovadores propostes de la 5a edició del cicle de concerts de músiques inusuals

El cicle de concerts de músiques inusuals ‘OUT·SIDE’ celebra la seva 5a edició i presenta creacions ideades en contextos molt determinats amb l’objectiu d’anar més enllà de l’experiència sonora immediata. ‘OUT·SIDE’ és una idea liderada pel compositor i músic Luis Cordera Puzo que té lloc al Centre d’Art Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat, on es presentaran els concerts ‘Politikón’ i ‘Itself, i a altres centres d'art de Catalunya’.


Politikón és un concert que recull sonoritats extretes de diferents situacions polítiques i socials, i on comprovareu que la política també pot projectar-se en la música.

Itself’, amb Cosmos Quartet, és una actuació on gaudireu d’obres creades a partir de conceptes, idees i motivacions, amb mètodes d’autors contemporanis. L'entrada és lliure amb aforament limitat: no trigueu a fer la vostra inscripció per gaudir d’aquestes actuacions els dissabtes 17 i 24 d’octubre, a les 19h a Tecla Sala!

Us podreu inscriure a partir de l'1 d'octubre a través del correu teclasala@l-h.cat

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà