Concerts gratuïts a Glòries amb artistes locals

Música
1/4
Foto: Glòries
2/4
Foto: Glòries
3/4
Foto: Glòries
4/4
Foto: Glòries

Time Out diu

Acomiadeu l'estiu a ritme de música amb els concerts que Glòries organitza aquest mes a la seva plaça. Hi haurà hits de tots els temps!

Teniu pla per aquest divendres? Ben atents al calendari perquè Glòries us porta experiències musicals per a tots els dies d'aquest mes de setembre!
Cada setmana, la plaça del centre s'omplirà d'alegria, festa i bon ambient de la mà d'un cicle de concerts gratuïts que seran la millor manera per acomiadar l'estiu i fer la tornada a la rutina molt més agradable.
Hi trobareu música que agradarà petits i grans; animeu-vos a vibrar amb bona música a les terrasses mentre gaudiu amb les millors tapes i begudes. T’acompanyaran els clàssics de la música a través de bandes tribut que versionen a alguns grups mítics de la història.

Divendres 18 i 25 de setembre (de 20.30h a 22h)
Serà el torn d'un estil que ho va petar moltíssim a finals dels 70 i principis dels 80: la new wave. El trio Sunchronicity serà l'encarregat de retre homenatge a un dels màxims referents d'aquest estil musical que marida rock i pop: els britànics The Police. Només imaginar-ho ja podem sentir la romàntica 'Every breath you take' o l'animada 'De Do Do Do, De Da Da Da'.

Dissabte 19 i 25 de de setembre (de 20.30h a 22h)
Arriba la rumba! La banda Piratas Rumbversions us farà ballar i riure amb la seva rumba sense etiquetes. Un directe esbojarrat i una banda que sap perfectament com connectar i posar-se el públic a la butxaca.

Dijous 24 de setembre (12:30 a 14h)
Prepareu-vos per sentir hits històrics, que han viatjat de generació en generació i que emocionen només amb els primers acords. La carismàtica banda Scaramouche sonarà a ritme dels revolucionaris Queen i les seves cançons més conegudes: des de la delicada, però potent 'Bohemian Rhapsody' fins a 'We will rock you' perquè us poseu tots a picar de mans i a gaudir de l'espectacularitat del directe.
Teniu tot el mes de setembre per gaudir dels concerts que us proposa Glòries acompanyats de família, amics o la parella. Amb quina banda us quedeu?
Glòries assegura el compliment de totes les mesures de seguretat i higiene establertes garantint la distància de seguretat entre els assistents i posant a disposició diversos punts de gels hidroalcohòlics.

Detalls

També t'agradarà