Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Cruïlla de talents a l'escenari de l'Apolo
Levi's® Music Project
Alba Ruperez Levi's® Music Project

Cruïlla de talents a l'escenari de l'Apolo

Descobreix el Levi's® Music Project, una iniciativa musical que reuneix a deu joves talents amb la seva mentora, la cantant Rosalía

Per Time Out en colaboración con Levi's® Music Project
Advertising

Incentivar i promoure la carrera artística de les futures generacions de creadors: aquests són els principis de Levi's® Music Project. Una iniciativa, que ja s'ha fet al Regne Unit, Alemanya i França, i que aterra a Barcelona en la seva primera incursió a Espanya per promocionar l'accés a l'educació musical a un grup de joves de la ciutat. Deu nous talents per descobrir que després de fer un curs complet amb el professorat de la Jam Session Music School i tenir com a mentora a la cantant Rosalía, que els ha impartit diferents masterclass, ara arriben als escenaris per oferir el seu primer concert. Serà el 5 de maig a l'Apolo, a les 21 h., i comptarà amb l'actuació especial de Rosalía, que interpretarà diverses cançons. Valdrà la pena anar-hi i estar atent al que tenen per ensenyar, perquè d'aquesta iniciativa podrien sortir-ne els 'hitmakers' del futur.

Levi's® Music Project
Alba Ruperez

Prova de foc a l'Apolo

Després de tot un curs d'aprenentatge i de practicar de manera intensiva amb els seus instruments, els nois i noies del primer Levi's®Music Project, d'edats entre els 17 i els 23 anys, faran el seu primer concert. Serà l'hora de demostrar tot el que han après aquests mesos. Hi ha molta curiositat per veure el que seran capaços d'ensenyar en l'Apolo, un escenari dessitjat per a bandes de tot el món i en el qual ells en seran els protagonistes. Segur que serà la seva primera vegada, però no l'última. Guitarristes, vocalistes, percussionistes, instrumentistes de vent... tots al servei d'una banda amb ganes de menjar-se el món. A més, el concert comptarà amb l'actuació especial de Rosalía, padrina d'aquesta primera generació.

Levi's® Music Project
Alba Ruperez

Rosalía, una padrina de luxe

Rosalía ja és una estrella. En només un parell d'anys, la cantant catalana ha revolucionat el panorama musical amb als seus dos registres favorits: la música urbana i el flamenc. La seva aparició al costat de C. Tangana va ser fulgurant, i és que els seus vídeos junts s'expliquen per milions de visites a Youtube. Però ha estat amb el seu primer treball en solitari quan ha triomfat definitivament. 'Los Angeles' ha estat considerat unànimement com un dels treballs més innovadors dels últims anys, en el que Rosalía li dóna un aire de modernitat al flamenc al costat del prestigiós productor Refree. La vocalista ha apadrinat a la primera generació de Levi's® Music Project i els ha impartit diverses masterclass, en les quals han participat d'altres artistes tan consolidats com El Guincho.

Advertising
Levi's Music Project
©Alba Ruperez

En comunitat amb el Xamfrà

Per al seu desembarcament a Espanya, Levi's® Music Project ho ha fet de la mà d'una de les associacions que més, i millor, treballen amb els joves en risc d'exclusió social al barri del Raval. Parlem de Xamfrà, un col·lectiu creat l'any 1967 amb una llarga experiència en fomentar la participació cultural de persones en situació de vulnerabilitat. Actualment compta amb més de 350 participants, que troben en les seves instal·lacions un clima de cooperació i convivència. Una d'aquestes entitats imprescindibles per crear comunitat.

Levi's® Music Project
Alba Ruperez

Els joves de la primera edició

Vénen de Premià de Mar, Barcelona o Santa Coloma, però els seus orígens no només són a Catalunya, cal mirar al Marroc, Argentina o Bangladesh. Les cinc noies i cinc nois que han format aquesta primera generació de Levi's® Music Project són habituals del centre Xamfrà i tenen un somni comú: dedicar-se professionalment al món de la música. Són conscients que han tingut una gran oportunitat que, a l'Apolo, hauran de demostrar que han aprofitat. Ha arribat l'hora que ens ensenyin el seu talent. No t'ho perdis!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising