Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Duquende
Duquende

Curtcircuit 2016: tots els concerts

El cicle de música en directe de l'ASACC (Associació de Sales de Concerts de Catalunya) torna amb la seva quarta temporada

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Una iniciativa de l'ASACC (Associació de Sales de Concerts de Catalunya), el Curtcircuit, premi Ciutat de Barcelona 2013, és un cicle de música en directe que, a banda de muntar concerts en què els creadors puguin defensar la seva música en bones condicions, busca fer més forta la xarxa de sales de concerts del territori, donar suport a l'escena local i donar visibilitat a la realitat de les sales de concerts. "Defensem que la nostra feina és cultura", afirma Lluís Torrents, president de l'ASACC i codirector de la sala Razzmatazz.

En la seva primera temporada, el Curtcircuit proposava sempre concerts amb un cartell doble en què un artista més consolidat n'apadrinava un altre d'emergent. Aquesta modalitat continua present en alguns dels concerts, però no és l'únic eix de la programació. "No tenim tants primeres espases, i la combinació entre un artista consolidat i un d'emergent no té sentit en una sala per a 40 persones", diu Carmen Zapata, gerent de l'ASACC i directora artística de Curtcircuit.

El Curtcircuit repetirà iniciatives que els van funcionar en l'edició anterior, com els concerts amb artistes femenines Femení Singular, i l'exposició de fotos de concerts del cicle.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat