Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right De Piknic Electronik amb adidas
Piknic Electronik amb adidas1/3
JOB VERMEULEN
Piknic Electronik amb adidas2/3
Piknic Electronik amb adidas3/3

De Piknic Electronik amb adidas

El Piknic Electronik i adidas faran que els diumenges d’estiu tinguin un aire diferent. Que no us ho expliquin! Time Out Barcelona en col·laboració amb adidas

Advertising

Després de l’èxit de les anteriors edicions, torna el Piknic Electronik a Montjuïc. Tots els diumenges d’estiu, fins el 20 de setembre, els jardins Joan Brossa de Montjuïc seran l'espai ideal per tancar les setmanes estivals. Sol, amics i, com a banda sonora, algunes de les millors propostes de música electrònica. Amb aquesta iniciativa, el diumenge tenen un altre color.

Si el diumenge 2 d'agost teniu previst anar-hi, us trobareu la sabatilla gegant d’adidas, durant l’adidas day, presidint l’esdeveniment. No us penseu que aquesta vamba d’adidas està allà com a element decoratiu, si entreu dins la bota gegant, us trobareu amb moltes sorpreses a través de la tecnologia de realitat virtual. Experimenteu amb les ulleres de realitat virtual Oculus, que us transportaran a un món paral·lel. Al·lucinareu! Si aquesta data no us va bé, torneu a tenir una nova oportunitat de submergir-vos en l’univers d’adidas el 23 d’agost i el 20 de setembre trobareu, a la zona de descans, un Instaprint, una mena de fotomaton que només funciona amb l’aplicació d’Instagram, i que imprimeix les fotos simulant l’estil de les antigues Polaroid.

Si voleu anar al Piknic Electronik sense gastar-vos ni un euro, adidas us ho posa ben fàcil. Han organitzat un concurs setmanal al seu Instagram on sortejaran entrades per que aneu al festival per la cara. Així que, estigueu atents perquè aniran publicant il·lustracions dels artistes Brosmind i haureu de trobar les diferències entre les dues parts de la il·lustració, fer una captura de pantalla i compartir-la comentant quina és la diferència, utilitzant el hashtag  #adidasXpiknic i fent la menció pertinent al compte d’Instagram d’adidas @adidas_es. Participeu i que la sort us acompanyi!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising