Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Descobreix el bo i millor del Caixabank Polo Music Festival

Neix un nou festival de música a Barcelona. Tindrà lloc del 31 de maig al 10 de juny al Real Club de Polo, i serà una experiència com mai s’ha viscut a la ciutat. Si vols saber-ne més, aquí t’ho expliquem

Time Out en col·laboració amb Clipper's Music
Publicitat

L’últim festival en incorporar-se a l’oferta musical de Barcelona és el Caixabank Polo Music Festival. Podria pensar-se que, amb la programació anual que ja tenim, prou generosa i variada, potser no era necessari tenir-ne un de més. Primer, s’ha de dir que en qüestions musicals mai és suficient, i tant de bo l’agenda de concerts de la ciutat fos més atapeïda. I segon, el cert és que la proposta de Caixabank Polo Music Festival no és pas redundant, i ve a ocupar un espai en el calendari que no estava cobert amb una proposta artística, formada per grans figures del pop per a tots els públics, que no acostuma a trobar-se als cicles de concerts de periodicitat curta. De fet, el festival serà una cita fulgurant, que començarà el 31 de maig i conclourà el 10 de juny, amb vuit actuacions en un espai únic, el Real Club de Polo de Barcelona. És una iniciativa de la promotora Clippers en col·laboració amb GTS (Global Talent Services), els responsables de l’Universal Music Festival que es celebra al Teatro Real de Madrid des de fa cinc anys, i compta amb Caixabank com a patrocinador principal. Aquí t’expliquem quines són les seves virtuts i quin és el seu cartell.

Una proposta per a tots els públics

1. Una proposta per a tots els públics

Quan un diu el Real Club de Polo de Barcelona, la primera reacció és pensar en un lloc exclusiu al qual no tothom pot accedir. De fet, per entrar al club, cal que primer et convidi un soci. Però el Caixabank Polo Music Festival és per a tots els públics i alhora en un espai que la immensa majoria dels assistents habituals a concerts de la ciutat no coneix. D’aquesta manera, el Real Club de Polo s’obre a nous públics, trenca una mica la seva aura de misteri, i es transformarà en un auditori urbà, tranquil i agradable, amb unes condicions logístiques immillorables.

Un concepte d’èxit provat

2. Un concepte d’èxit provat

El Caixabank Polo Music Festival està lligat a d’altres propostes musicals que segurament ja coneixes. La promotora Clippers és la responsable del festival d’estiu de Cap Roig i, a Barcelona, també del Suite Festival, que es fa a la primavera al Gran Teatre del Liceu, i també del Room Festival. I GTS està al darrera de l’Universal Music Festival de Madrid. Totes aquestes iniciatives tenen una cosa en comú: són cicles de concerts individuals d’artistes de primer nivell nacional i internacional en espais de gran categoria. I l’experiència ens diu que aquest concepte agrada, funciona i ha demostrat ser d’èxit. De fet, no cal res més que una bona proposta musical, un bon cartell, sense haver-la de vestir amb altres atraccions no relacionades amb el so. El seu secret està en oferir pop que agrada en unes condicions còmodes.

Publicitat
Exclusives internacionals
Richard Hall

3. Exclusives internacionals

El tindrà vuit dates i set artistes, dos d’ells internacionals, i en exclusiva per a Barcelona i només a aquesta cita. La data de tancament del festival serà el 10 de juny amb Jason Derulo, un dels artistes més rellevants de la música negra de les últimes dues dècades, un home que combina amb habilitat els llenguatges del soul clàssic, el R&B, el hip hop i un disseny de banda ambiciós, que el fa de tant en tant circular per terrenys propers al rock. I abans, el 5 de juny, tindrem l’estrena de l’espectacle de The Original Alan Parsons Project Band THE PROJECT, una banda que tocarà els grans èxits de The Alan Parsons Project, la formació de rock simfònic dels anys 70 i 80 liderada per Alan Parsons, i que va batre rècords de venda. Alan Parsons no participarà en directe, però la banda –formada per instrumentistes de primer nivell– ha estat seleccionada i dirigida per ell mateix.

Exclusives nacionals

4. Exclusives nacionals

El plat fort del Caixabank Polo Music Festival, ara bé, són els artistes nacionals. L’estrena del festival serà amb el cantautor Pablo López, que un cop acabada la seva participació a la nova edició televisiva de La Voz, s’embarca en una gira íntima on tindrà només dos aliats: la seva veu i el piano. Pablo López tocarà en dos concerts consecutius, el 31 de maig i l’1 de juny, i obrirà la porta per a que, a continuació, hi passin artistes de provat prestigi com Ana Guerra (6 de juny), Miguel Poveda (7 de juny), Luz Casal (8 de juny) i David Bisbal (9 de juny).

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat