Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Love of Lesbian
Foto: Cruïlla XXS

El Cruïlla XXS omple de música un munt d'espais de BCN!

L'Antiga Fàbrica Estrella Damm, el Poble Espanyol i Westfield Glòries seran escenari de nombrosos concerts aquest i els pròxims mesos. Hi ha de gratuïts i molts que només costen 3 euros (i amb consumició)!

Time Out en col·laboració amb Cruïlla XXS
Publicitat

Si ajuntem les paraules 'concerts' i 'estiu' ens venen grans festivals com el Cruïlla i aquelles tardes, vespres i nits inoblidables al Fòrum. Però, des de fa tres anys, 'concerts' i 'estiu' també són sinònims de música en directe que apareix com petits bolets per diversos racons de la ciutat: el Cruïlla XXS, el cicle ideat per gaudir de la música en directe d'una manera diferent.
Des de finals de maig fins al juiliol, aquesta nova edició serà protagonista de més de 20 concerts i una gran novetat: concerts gratuïts o a només 3 euros! I és que, mentre l'escenari del Poble Espanyol acollirà els concerts de MishimaLeivaWilco i Love of Lesbian, l'escenari de Westfield Glòries oferirà concerts gratuïts i l'Antiga Fàbrica Estrella Damm a 3 euros i consumició inclosa perquè gaudiu de grans moments a l'aire lliure.
La Ludwig BandXarim ArestéAriox & Galgo Lento, Nico MiseriaLas Ninyas del Corro i molts altres artistes ho donaran tot perquè espremeu al màxim aquesta nova edició del Cruïlla XXS. Continueu llegint perquè us donem tots els detalls perquè estigueu llestos i llestes per no faltar a cap concert i per comprar les entrades dels que calguin!

Ritme al Poble Espanyol

Ja ens imaginem les llumetes del Poble Espanyol il·luminant els nostres rostres amb aquests quatre concerts: Mishima, Wilco, Love of Lesbian i Leiva.
El 27 de maig David Carabén i els seus companys de banda tocaran els temes del seu disc acabat de sortir del forn 'L'Aigua clara'.
Els dies 28 maig i 10 juny el magnetisme de Leiva ens irradiarà d'energia amb les cançons de 'Cuando te Muerdes el Labio': un espectacle de rock assegurat.
El 22 de juny serà el torn de Wilco, que també presenta disc: 'Ode to Joy'. La banda americana liderada per Jeff Tweedy farà vibrar el Poble Espanyol.
I al cap d'un mes, el 22 juliol sonaran les melodies de Love of Lesbian: lletres i sons que ens faran gaudir d'un 'Viaje épico hacia la nada', el títol del seu àlbum més recent. Però ei, que segur que no hi falten clàssics com 'Club de fans de John Boy' o 'Los toros en la Wii'.

Westfield Glòries sona així

El dia 27 de maig aquest centre comercial tindrà una banda sonora concreta: el concert gratuït de Delafé y las Flores Azules. És un dels concerts més esperats del Cruïlla XXS perquè celebrarà el vintè aniversari de la banda: l'Oscar D’Aniello i Helena Miquel tornaran a actuar a Barcelona per interpretar els seus temes més celebrats!
L'endemà serà David Otero qui posi a ballar el públic i tots aquells que passegin pels racons del centre acolorit amb el seu concert gratuït. L'exguitarrista d'El Canto del Loco té una carrera en solitari molt exitosa i les seves melodies l'han posicionat com un dels millors artistes de pop en castellà.

Publicitat

Festasa a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Nombrosos concerts en un dia, 3 euros i una consumició inclosa. Què més es pot demanar?
El 21 de maig l'Antiga Fàbrica Estrella Damm acollirà gairebé dotze hores de música amb les actuacions de l'energètica La Ludwig Band, els ritmes de Xarim Aresté, la veu d'Oliva Trencada amb Joan Miquel Oliver, el rap Nico Miseria, els versos feministes de Las Ninyas del Corro, el bon rotllo d'Aqeelion, les fórmules musicals de Carmen Xia, els madrilenys Chicxs Rosa, el flow de Juli Giuliani, la festa d'Els Amics de Manel, la màgia de Selma Bruna, el freestyle de Poncelam, la complicitat d'Ariox & Galgo Lento, l'emoció de Lal'Ba i el pop i rock de La Tour de Carol.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat