Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El jazz i el swing tornen a l'Apolo
Jazz & Swing a l'Apolo
Tamara Pinco

El jazz i el swing tornen a l'Apolo

Un diumenge al mes, Apolo es vesteix amb les seves millors gales per rebre a la Barcelona Jazz Orquestra amb les seves populars i animades vetllades de Jazz & Swing.

Per Time Out en col·laboració amb Sala Apolo
Advertising

Si us agrada ballar, conèixer gent i passar un vespre diferent, no us podeu perdre les festes Jazz & Swing a l'Apolo. Apunteu bé, la propera serà el 30 d'octubre. Ja podeu comprar la vostra entrada!

Jazz & Swing Apolo
Tamara Pinco

Viatja fins als anys 30

Una de les coses que més ens agraden d'aquestes festes és l'atmosfera que es crea: és màgica, hipnòtica i us transportarà a una altra època. Penseu en gàngsters, llei seca i festes secretes, tirants, faldilles de vol, plomes, Nova York, Chicago i molta bogeria: benvinguts als anys 30!

Jazz & Swing Apolo
Tamara Pinco

L'orquestra

La Barcelona Jazz Orquestra -Big Band Internacional de Barcelona- està integrada per alguns dels millors especialistes de Jazz de Catalunya. Està considerada com una de les millors big bands d’Europa i actua regularment a prestigiosos festivals acompanyant a cèlebres figures com Benny Golson, Frank Wess, Ann Hampton Callaway, Tony Hadley... Prepareu-vos per moure l'esquelet!

Advertising
Jazz & Swing Apolo
Tamara Pinco

Estan d'aniversari

En els propers mesos, la Barcelona Jazz Orquestra, dirigida per Dani Alonso, farà 20 anys. Apunteu bé perquè en breu us explicarem com i quan se celebrarà. Bufarem les espelmes a ritme de swing!

Jazz & Swing Apolo
Tamara Pinco

Ballar tota la nit

Aquesta és una bona oportunitat per veure autèntics professionals de les acrobàcies. Animeu-vos a provar i a donar-li vida als lluentons! Qui diu que per fer exercici s'ha d'anar al gimnàs? El Jazz & Swing és molt més divertit!

Advertising
Jazz & Swing Apolo
Tamara Pinco

Noves dates

El Jazz & Swing ja fa 15 anys que se celebra a l'Apolo i pot presumir de ser un punt de trobada per tots els amants de la música. Apunteu bé les properes dates: el 30 d'octubre se celebrarà la festa inaugural, seguida per una segona el 27 de novembre. Reserveu-vos l'11 de novembre perquè hi haurà una festa temàtica dedicada a Ray Charles. Petits, grans, experts en la dansa o arrítmics: tots sou benvinguts en aquesta gran festa!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising