Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Jazz & Swing a l'Apolo
Tamara Pinco

El jazz i el swing tornen a l'Apolo

Un diumenge al mes, Apolo es vesteix amb les seves millors gales per rebre a la Barcelona Jazz Orquestra amb les seves populars i animades vetllades de Jazz & Swing.

Time Out en col·laboració amb Sala Apolo
Publicitat

Si us agrada ballar, conèixer gent i passar un vespre diferent, no us podeu perdre les festes Jazz & Swing a l'Apolo. Apunteu bé, la propera serà el 30 d'octubre. Ja podeu comprar la vostra entrada!

Viatja fins als anys 30
Tamara Pinco

Viatja fins als anys 30

Una de les coses que més ens agraden d'aquestes festes és l'atmosfera que es crea: és màgica, hipnòtica i us transportarà a una altra època. Penseu en gàngsters, llei seca i festes secretes, tirants, faldilles de vol, plomes, Nova York, Chicago i molta bogeria: benvinguts als anys 30!
L'orquestra
Tamara Pinco

L'orquestra

La Barcelona Jazz Orquestra -Big Band Internacional de Barcelona- està integrada per alguns dels millors especialistes de Jazz de Catalunya. Està considerada com una de les millors big bands d’Europa i actua regularment a prestigiosos festivals acompanyant a cèlebres figures com Benny Golson, Frank Wess, Ann Hampton Callaway, Tony Hadley... Prepareu-vos per moure l'esquelet!
Estan d'aniversari
Tamara Pinco

Estan d'aniversari

En els propers mesos, la Barcelona Jazz Orquestra, dirigida per Dani Alonso, farà 20 anys. Apunteu bé perquè en breu us explicarem com i quan se celebrarà. Bufarem les espelmes a ritme de swing!
Ballar tota la nit
Tamara Pinco

Ballar tota la nit

Aquesta és una bona oportunitat per veure autèntics professionals de les acrobàcies. Animeu-vos a provar i a donar-li vida als lluentons! Qui diu que per fer exercici s'ha d'anar al gimnàs? El Jazz & Swing és molt més divertit!
Noves dates
Tamara Pinco

Noves dates

El Jazz & Swing ja fa 15 anys que se celebra a l'Apolo i pot presumir de ser un punt de trobada per tots els amants de la música. Apunteu bé les properes dates: el 30 d'octubre se celebrarà la festa inaugural, seguida per una segona el 27 de novembre. Reserveu-vos l'11 de novembre perquè hi haurà una festa temàtica dedicada a Ray Charles. Petits, grans, experts en la dansa o arrítmics: tots sou benvinguts en aquesta gran festa!
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat