Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Palau mira Schubert amb ulls romàntics

Veu i piano s’uneixen al Palau de la Música Catalana per retre homenatge al gran mestre romàntic del lied a través d’un petit cicle de concerts

Time Out en col·laboració amb Palau de la Música Catalana
Publicitat

De l’alegria a la desesperació i de la melancolia a l’esperança, voleu submergir-vos en l’apoteosi del Romanticisme? El Palau de la Música Catalana té preparat per principis de març un cicle de concerts dedicats a Franz Schubert perquè passeu per tota una enciclopèdia de sentiments! Us esperen tres vespres gairebé consecutius on gaudireu del tríptic d’emocions del compositor que el van convertir en el mestre indiscutible del lied. La veu de Matthias Goerne i el piano de Leif Ove Andsnes es fusionaran per descobrir-nos el particular cosmos de Schubert i tres de les seves grans peces: 'La bella molinera', 'Viatge d’hivern' i 'El cant del cigne'. Us haureu d’agafar bé a les butaques, que les emocions seran fortes!

Podeu aconseguir l’abonament als tres concerts aquí.

La bella molinera

La bella molinera

Els poemes de Wilhelm Müller i les melodies de Schubert acompanyen aquesta història d’un jove moliner que s’enamora sense èxit de la filla d’un altre moliner. Un recorregut emocional per la il·lusió, l’alegria, la tristesa, la ràbia i la desesperació on la veu marca les passes al piano. És una peça extraordinària perquè va ser l’única col·lecció que es va poder escoltar prèviament durant una schubertíada, una vetllada on s’escoltava i es gaudia de la música del compositor, interpretada per ell mateix.

Podeu gaudir d’aquesta peça única dilluns 4 de març a les 20 h. Aconseguiu les vostres entrades aquí!

Viatge d’hivern

Viatge d’hivern

Una d’aquelles obres que només es troben al final del camí d’un gran compositor. Classificat com un testament espiritual del compositor, ‘Viatge d’hivern’ recopila totes les idees, anhels, esperances i solituds que Schubert va acumular durant la seva carrera a través dels poemes de Wilhem Müller. La veu de Matthias Goerne us farà caminar pel món interior de Schubert mentre el piano Leif Ove Andsnes evoca els seus records: el vent, la boira, la pluja…

Podeu gaudir d’aquesta peça el dimarts 5 de març a les 20 h. Aconseguiu les vostres entrades aquí!

Publicitat
El cant del cigne

El cant del cigne

Aquest recopilatori de cançons és l’últim gran cicle que va compondre el músic romàntic. Amb els textos dels poetes Ludwig Rellstab, Heinrich Heine i Gabriel Seild, aquesta col·lecció ens porta per totes les fases de l’amor, els seus pensaments i els seus sentiments. Una barreja de melodies alegres i nostàlgiques que reflecteixen els alts i baixos de l’amor acompanyen la veu que narra els textos i s’harmonitza amb el ritme de les tecles del piano. Tot i que Schubert no la va concebre com a col·lecció, Tobias Haslinger va ser qui va ordenar les peces i les va unir sota un mateix nom, després de la mort del compositor.

Podeu gaudir d’aquesta peça el dijous 7 de març a les 20 h. Aconseguir les vostres entrades aquí!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat