Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Dexys Midnight Runners

Els veterans

Doblen l’edat a bona part del públic i dels seus companys de cartell, però són alguns dels grans reclams del festival. Sí, és possible envellir i continuar molant: en són la prova

Publicitat
El més gran en edat és Kevin Rowland (59), que al capdavant dels DEXYS (ds. 25) serà segur el protagonista d'un dels grans moments del festival. Interpretarà de cap a peus One day I'm going to soar (2012), el disc per al qual va reformar el grup després de 30 anys, i ho farà en un xou teatral i emocionant sense gaires clàssics però que compensarà la cua a l'auditori de sobres. I sí, un d'ells serà Come on Eileen.

Una mica menys excepcional serà la visita de DEAD CAN DANCE (ds. 25), però només perquè ja van venir a l'octubre. Lisa Gerrard (52) i Brendan Perry (53) van retornar després de setze anys amb Anastasis (2012), en què la seva mescla de postpunk sintètic fosc i atmosfèric, músiques del món i new age es mostra intacta.

També tenim prou recent la visita l'any passat de DANIEL JOHNSTON (52), però divendres pot ser curiós sentir el pare del lo-fi cantar la cançó de Casper el fantasmet en un lloc tan hi-fi com l'auditori. Tant de bo s'hi senti tan còmode com en el concert que va fer a Bikini l'any passat.

I tot i que per edat no li pertocaria ser en aquesta llista -de fet es bastant més jove que Nick Cave-, la llarga cabellera blanca de J Mascis (47) enganya, i l'experiència de DINOSAUR JR. (dj. 23) és digna de menció. Defensaran I bet on sky (2012), i us rebentaran els timpans. Com creieu que li van sortir els cabells blancs?
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat