Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Entrevista a Beach Beach: "Volíem fer un disc de pop cristal·lí”
Beach Beach
©Alba Yruela Beach Beach

Entrevista a Beach Beach: "Volíem fer un disc de pop cristal·lí”

Els mallorquins establerts a Barcelona parlen del seu segon àlbum, 'The sea'

Per Marta Salicrú
Advertising

Els mallorquins establerts a Barcelona acaben de publicar el segon àlbum, 'The sea', en què celebren el pop britànic independent dels 80, etiquetat com a C-86 o de l'estirp del segell Postcard de Glasgow.

No és estrany que estiguessin a l'altura acompanyant el seu ídol Gerard Love (Teenage Fanclub), al festival Primera Persona. "Volíem fer un disc de pop cristal·lí", diu Pau Riutort, que fa hores extres amb Extraperlo, Elsa de Alfonso y Los Prestigio i Capitán.

Una mica antic
"Vam gravar les guitarres sense distorsió, i totes les rítmiques estan doblades amb acústiques. Fa aquesta sensació entre net -en oposició al sorollós debut 'Tasteless peace' (2012)- i una mica antic".

El títol és un homenatge a 'El mar', de Blai Bonet, que "tan bé transmet aquest sentiment com tancat i obert alhora dels mallorquins". És un joc similar al que feien amb la portada de 'Tasteless peace', en què homenatjaven una altra Bonet, en aquell cas, Maria del Mar. "Com que no cantem en català, ens sentim una mica culpables, i hem d'intentar ensenyar el que és nostre", fa broma Riutort.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising