Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Comet Gain
© Pavla KopecnaComet Gain

Entrevista a Comet Gain: "Veig la melancolia com un col·lega que s’ofereix a comprar-me una cervesa”

David Feck parla de 'Paperback ghosts', setè àlbum del grup indie-pop de culte

Publicitat

'Paperback ghosts' (2014) és el setè àlbum de la banda de David Feck des que la va formar a principis dels 90. Tot i que es va publicar a l'estiu, des de la portada fins a les cançons és un disc de tardor, en la vessant obaga del catàleg d'aquests herois de l'indie-pop.

"L'estat d'ànim del disc va ser una cosa deliberada -admet Feck-. En la majoria dels nostres àlbums hi ha una idea prèvia a l'enregistrament de quins colors hauria de tenir, i m'agraden els discos que poses en certa època de l'any o en cert moment del dia". El nou disc és dels que es posen al vespre.

"Abraço la melancolia"
La melancolia no és aliena a Comet Gain, però a 'Paperback ghosts' la balança s'hi inclina. "Abraço la melancolia, ens fem amics -diu Feck-, d'aquesta manera no em pot consumir. Tendeixo més a veure-la com un col·lega que s'ofereix a comprar-me una cervesa".

Però en directe les birres no aniran a compte de la melangia: de nous temes en toquen els justos, la resta són clàssics. "No volem avorrir la canalla amb els nostres tempos mitjos de ploramiques. És molt més divertit que els nens 'indies' ballin o almenys ho intentin que veure'ls somicant. Per a això ja hi ha les habitacions".

"Un fracàs gloriós"
Líder d'un grup de culte, Feck sent cert orgull d'haver-se "mantingut fidels a aquesta caòtica aproximació no planificada a una carrera que deixa fora de l'equació l'ambició monetària i de fama del clixé del rock and roll". "És un fracàs gloriós que Comet Gain m'hagi permès fer tot el que volia d'un grup de pop sense haver de comprometre'm amb tota la merda en què no crec". Amén.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat