Era Electrònica 'Pool Party'

Música
1/5
Foto: Dani Canto
2/5
Foto: Dani Canto
3/5
Foto: Dohg
4/5
5/5
Foto: Dohg

Time Out diu

El 29 de juny, el Festival'Era torna a la Masia Can Gascons de Llagostera amb una edició més electrònica que mai!

Música, bon temps, natura, food trucks, una piscina, birres Moritz i molt més. Ja tenim aquí una nova edició de la 'Rural Pool Party' que més ens agrada. Aquest any, el Festival'Era torna amb un concepte d’allò més atractiu (i igual d’íntim!). Mantenint la seva essència que combina festa i natura, aquesta edició compta amb la col·laboració de la promotora Electrona per oferir-vos 12 hores de música electrònica. Prepareu-vos perquè el cartell és impressionant. Amants de la música electrònica, a què espereu?

Kornél Kovács serà un dels protagonistes de la gran festa. Amb un àlbum debut el 2016 i només tres anys en el panorama musical, Kornél Kovács s'ha consolidat com un dels productors i DJs més destacats i ha punxat a gairebé tots els racons del món.

Barnt arribarà a Llagostera per fer-vos vibrar! A més de ser DJ des de fa més de 20 anys, Barnt és també un productor amb publicacions a segells com Hinge Finger i Cómeme. Això sí que són anys d'experiència.

Voleu música 'orgànica'? Doncs no us perdeu Modern Life is Rubbish, més conegut com a MLiR: una barreja de sons analògics i orgànics que sempre tenen una història a explicar.

Si no la coneixíeu, ara serà el moment perfecte! Nølah és una jove productora i performer de Lleida. La seva passió per la música va començar amb 7 anys com a vocalista d’una banda de rock i des de fa uns anys s'ha passat a l'electrònica. Gaudiu-la!

Dos autèntics referents locals s'han ajuntat per oferir-vos les seves cares més musicalment electròniques: el DJ White Soxx i el també DJ i productor Krasi Zent.

I per últim, el duo barceloní Iro Aka, format per en David i en Carles: downtempo, house, techno i ambient... no us deixaran indiferents!

Detalls

També t'agradarà