Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Esperanzah! 2019

  • Música
  1. Las Migas
    Las Migas
  2. Lildami
    Lildami
Publicitat

Time Out diu

El festival Esperanzah!, tot un referent de músiques compromeses, obert i participatiu i fonamentat en els principis de l'economia solidària presenta la seva 11a edició al Parc Nou del Prat de Llobregat després de la festa grossa de l'any passat, on van celebrar una dècada de vida i on va programar un cartell 100% femení en una de les seves jornades.

Així que de l'11 al 13 d'octubre el festival seguirà apostant per la feminització i la cooperativització de la cultura i posarà el focus en el canvi climàtic i les seves conseqüències. El cartell, entre d'altres, acollirà com un dels seus plats forts la Banda Futura (divendres 11) amb la mateixa directora artística del 2018, Amparo Sánchez, acompanyada de convidades com Arianna Puello, Marinah, La Shica, Markia Serra i de la banda Las Migas, que repetiran.

Una novetat d'aquest any serà el naixement de la Banda Esperanzah! (diumenge 13) liderada per Natxo Tarrés (ex-Gossos) i el seu grup, The Wireless, que convidarà a pujar a l'escenari noms com Alfred García (ex-Operación Triunfo), Txarango, Gerard Quintana, Gemma Humet i la jove promesa Rita Ferrer. A més, diumenge a la tarda Manu Chao tancarà el festival amb dos concerts sota el nom d'El Chapulín Solo i en format sound system com La Pakita.

Veurem també la Sant Andreu Jazz Band, integrada per músics d'11 a 21 anys i dirigida per Joan Chamorro; i noms tan populars com els de Lildami, la Companyia Elèctrica Dharma, Oques Grasses, Rebelmadiaq Sound System, Itaca Band o Pepe Viyuela. I no faltaran actuacions infantils com les del Pot Petit, tot un fenomen entre la canalla.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.esperanzah.es
Adreça
Preu
20 € (abonament general)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà