festa

Et convidem a l'experiència futurista més underground!

Time Out i Lynk&Co et convidem a una experiència única on la passió pels cotxes, la diversió, el bon menjar i la millor música es fonen en un mateix espai. Inolvidable!

Publicitat

El futur dels cotxes pica a la nostra porta. No penseu en cotxes voladors o en robots que condueixin, sinó en propostes centrades en el món digital i la innovació. El próxim dimecres 1 de març, de 18.00 a 20.00 h, Poblenou serà l’escenari de la presentació d’una nova marca de cotxes que arriba per revolucionar: Lynk&Co. Aquesta festa és, en realitat, una presentació d’una marca de cotxes, que trenca amb tots els convencionalismes. No us imagineu hostesses estirades o homes de negocis amb americana i corbata. En això de presentar, Lynk&Co també revoluciona el panorama existent.

Si voleu anar aquesta festa, participeu al nostre concurs exclusiu i no us ho perdeu. Podeu guanyar una invitació doble per veure el futur de molt aprop!

Què hi trobaràs?

Un garatge reconvertit, un dels barris més de moda de la ciutat, música, DJs, tapes de la mà dels xefs suecs del Punk Royale- el restaurant més sorprenent d'Estocolm- i còctels per regar la jornada. Aquesta és la proposta de Lynk&Co, una marca que vol que vivim una experiència única, tant a la seva presentació innovadora i futurista com quan conduïm els seus cotxes.

Per què no t'ho pots perdre?

Perquè a més de la millor música, DJs, menjar suec i moltes dosis de diversió, ara t'oferim la possibilitat d'assistir-hi amb un acompanyant i de manera totalment gratuïta. Si has estat en alguna presentació o fira, segur que aquesta trencarà tots els teus esquemes mentals i et deixarà, t'ho assegurem, amb un fantàstic gust de boca.
Publicitat

Què té de genuí Lynk&Co?

Tot. I és que Lynk&Co no s'assembla en res a les altres marques d'automòbils. Fan cotxes ultra connectats i natius digitals, per a un públic que també ho és. Us imagineu la vida sense correu electrònic, Instagram o Facebook? Lynk&Co tampoc s'ho imagina i, per això, parlen el vostre llenguatge i ofereixen automòbils amb característiques tècniques úniques.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat