Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Primavera Club 2016 BONA

Et convidem al Primavera Club 2016!

L'edició de tardor del festival Primavera Sound torna a apostar per descobrir artistes. Sortegem un abonament doble perquè gaudiu de tots els concerts.

Publicitat

Va haver-hi una època, quan va arrencar el 2006, en què el Primavera Club, l'edició de tardor del Primavera Sound, apostava pels grans caps de cartell, però la filosofia del festival ha canviat en els últims anys i aposta per descobrir artistes.

Si no coneixeu la majoria dels artistes, tranquils: es tracta d'això, de conèixer-los abans que esdevinguin un dels 'hypes' de la temporada (hi ha algunes propostes del cartell que tenen tots els números per ser-ho), de veure'ls abans que tothom els declari el seu nou grup favorit. Oi que us refieu del criteri del Primavera al Fòrum? Doncs no teniu motius per no fer-ho amb el Primavera Club, que se celebra del divendres 21 al diumenge 23 d'octubre.

Enguany, 37 artistes i bandes pujaran als escenaris de les sales Apolo i La [2] de Apolo per mostrar els seus directes a l’àvid públic barceloní i revifar l'oferta cultural de la tardor a la ciutat. Al llarg de tres jornades podran descobrir-se en primícia i en format de sala multitud de promeses arribades de països com els Estats Units, Regne Unit, Canadà, Austràlia, Holanda o Dinamarca, així com del panorama nacional més actual.

Entre el grapat de prometedors noms que proposa el festival, sobresurt el post rock de Minor Victories, supergrup format per components de Mogwai, Slowdive i Editors, el pop ple de referències clàssiques de Whitney, el rock ballable d’Operators, projecte de Dan Boeckner (Wolf Parade, Divine Fits, Handsome Furs), i l’electrònica pop dels americans Porches, autors d’un dels discs més destacats d’aquest any.

Més noms internacionals: la britànica Kelly Lee Owens, l'australià Alex Cameron i el projecte del canadenc Tommy Baxton-Beesley sota l'àlies River Tiber, l'emotiu cançoner de la jove londinenca Anna B Savage, el danès Søren Juul (abans conegut per l'àlies Indians) o l'escocès C Duncan, que barreja en les seves cançons influències clàssiques i electrònica.

En definitiva, 37 noms per entendre el present i el futur de la música independent. Participeu al concurs i podreu guanyar l'abonament doble que sortegem!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat