Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Fàbrica Moritz Backstage

Fàbrica Moritz Backstage

Música Fàbrica Moritz , Eixample Dissabte 22 juny 2019
Fàbrica Moritz Backstage

Us proposem un cicle de concerts que podreu gaudir de ben a prop!

Quantes vegades heu volgut saber tot el que es cou darrere d'un escenari? El backstage és el lloc on el públic sempre desitja estar quan acaba un concert i ara, per a tots aquells que sempre heu sentit la curiositat de trepitjar-ne un, la Fàbrica Moritz Barcelona us porta un cicle fet a mida al seu soterrani. Després de tres concerts de gran èxit, ara us esperen tres altres espectaculars concerts que tancaran aquest cicle!

Xavier Calvet - dissabte 18 de maig a les 21.30 h

Cantar i ballar de felicitat és el que toca amb la música de Xavier Calvet. Després d'impressionar-nos amb els eu primer treball en solitari, 'Firebird' (2017), ara ha tornat amb 'Crosswinds' (2019): una petita gran obra mestra que marida entre el pop lluminós i els sons americans que es desprenen dels acords en clau de country alternatiu.

Adquiriu les vostres entrades per Xavier Calvet.

Zelada - dissabte 8 de juny a les 21.30 h

Prepareu-vos per un directe d'allò més potent! Amb una veu soul i una barreja de temes en espanyol i anglès, Juan Zelada posarà sobre l'escenari el funk, el rock, la música llatina i els sons soul més únics.

Adquiriu les vostres entrades per Zelada.

Las Odio - dissabte 22 de juny a les 21.15 h

Post-punk, pop, garatge, rock ... de tot. Amb lletres afilades i precises, i un discurs feminista i generacional, les quatre dones que constitueixen la banda faran vibrar les parets del subterrani de la Fàbrica Moritz Barcelona i segur que ens delectaran amb els seus hits del seu últim disc acabat de sortir de l'estudi!

Aquiriu les vostres entrades per Las Odio.

Lloc de la ubicació Fàbrica Moritz
Contacte
Adreça Ronda Sant Antoni, 39
Barcelona
08011
Horaris De dl. a dg. de 9 a 3 h
Transport Sant Antoni i Universitat (M: L2-L3)
Static map showing venue location
    • Fàbrica Moritz

      Las Odio

LiveReviews|0
1 person listening