Fàbrica Moritz Backstage

Música
Fàbrica Moritz Backstage

Time Out diu

Us proposem un cicle de concerts que podreu gaudir de ben a prop!

Quantes vegades heu volgut saber tot el que es cou darrere d'un escenari? El backstage és el lloc on el públic sempre desitja estar quan acaba un concert i ara, per a tots aquells que sempre heu sentit la curiositat de trepitjar-ne un, la Fàbrica Moritz Barcelona us porta un cicle fet a mida al seu soterrani. Després de tres concerts de gran èxit, ara us esperen tres altres espectaculars concerts que tancaran aquest cicle!

Xavier Calvet - dissabte 18 de maig a les 21.30 h

Cantar i ballar de felicitat és el que toca amb la música de Xavier Calvet. Després d'impressionar-nos amb els eu primer treball en solitari, 'Firebird' (2017), ara ha tornat amb 'Crosswinds' (2019): una petita gran obra mestra que marida entre el pop lluminós i els sons americans que es desprenen dels acords en clau de country alternatiu.

Adquiriu les vostres entrades per Xavier Calvet.

Zelada - dissabte 8 de juny a les 21.30 h

Prepareu-vos per un directe d'allò més potent! Amb una veu soul i una barreja de temes en espanyol i anglès, Juan Zelada posarà sobre l'escenari el funk, el rock, la música llatina i els sons soul més únics.

Adquiriu les vostres entrades per Zelada.

Las Odio - dissabte 22 de juny a les 21.15 h

Post-punk, pop, garatge, rock ... de tot. Amb lletres afilades i precises, i un discurs feminista i generacional, les quatre dones que constitueixen la banda faran vibrar les parets del subterrani de la Fàbrica Moritz Barcelona i segur que ens delectaran amb els seus hits del seu últim disc acabat de sortir de l'estudi!

Aquiriu les vostres entrades per Las Odio.

Detalls

També t'agradarà