Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Fes-te de la família de l'Apolo, tot són avantatges!
Apolo

Fes-te de la família de l'Apolo, tot són avantatges!

Aconsegueix descomptes en consumicions, entrades i regals amb el carnet Apolo 113

Per Time Out Barcelona Editors
Advertising
Reconeixem-ho, l'Apolo és CASA per a molts de nosaltres. I diem "casa" en majúscules perquè allà hem vist alguns dels millors concerts que recordem, hem viscut festes històriques, hem fet amics i (alguns afortunats) han conegut les seves parelles.

Ara, l'Apolo, vol premiar a tots aquells que ens sentim la seva família i ha llançat l'Apolo 113, un carnet gratuït que ofereix descomptes en consumicions, entrades, regals i organitza concerts exclusius per als socis.

Aquest carnet, està vinculat a l'aplicació molt pràctica que et permetrà rebre, al teu mòbil i al segon, totes les ofertes i regals que t'ofereix la sala. Baixa-te-la, podràs connectar-te al wifi de l'Apolo i rebre totes les seves novetats... i potser de tant en tant et conviden a una copa.

Deixeu-vos sorprendre per totes les avantatges de ser de la família Apolo!

1. És personalitzat

Rebràs informació personalitzada dels teus estils de musica preferits. Només cal que omplis les teves preferències i només t'informaran d'allò que considerin rellevant per tu: a la carta!

2. És ple de sorpreses

La família de l'Apolo no para de fer-nos sorpreses. Si, per exemple, vas a un concert de reggae potser rebràs una entrada gratis al teu mòbil per al Caníbal Sound System! Si un altre dia vas al Nasty Mondays pots rebre una copa gratis o un descompte per a un altre concert. Aprofita-ho!

Advertising

3. És ple de descomptes!

Tindràs descomptes en totes les consumicions abans de mitjanit. També tindràs descomptes a les entrades dels clubs Nasty Mondays (-1€), Crappy Tuesdays (-2€), Caníbal Sound System (gratis fins la 1.30h, a partir d'aleshores -3€) i  i Cupcake (gratis fins 1.30h els 100 primers/ 8,5€ amb copa a partir de la 1.30h). En aquests tres clubs també hi ha descompte a les barres presentant el carnet Apolo 113.

4. Concerts exclusius

Només per ser soci de l'Apolo 113 podràs gaudir de concerts únics i exclusius. Us avancem que de cara al setembre i octubre estan preparant festes com la de Simian Mobile Disco, Mujeres i The Suicide of Western Culture

Advertising

5. Viureu a fons els concerts!

També tindreu descomptes a la majoria de concerts i podreu participar en sorteigs i regals. Apunteu bé, perquè sortegen samarretes, copes, cerveses, entrades, invitacions per festivals com el Low, el Cruïlla, el Primavera Sound, Primavera Club…

6. Coneix els artistes!

Els socis de l'Apolo 113 podran conèixer els seus artistes preferits perquè sortegen meet&greets amb artistes com Front 242, Els Catarres o Shout Out Louds!

Advertising

7. La cultura és vostra!

Només per ser socis tindreu un munt de descomptes a botigues de tota la ciutat, començant per l'Apolo Store, on gaudireu d'un 10% de descompte. A més, també tindreu un 10% de descompte a Daily Records, Surco i la botiga de Bankrobber. També tindreu un 5% a Bcore, Discos Paradiso, Ultra-Local Records, Wah Wah Records, Revolver Records, Discos Revolver, La Central i Loring Art!

8. I al setembre... nova app!

Al setembre, estrenen nova versió de l'aplicació 100% personalitzada. Podreu seleccionar els vostres gustos musicals i l'aplicació us avisarà dels nous concerts que es van confirmar. També tindreu una selecció de "preferits" per guardar els concerts que no us voleu perdre i una secció d'àudio amb directes de concerts i sessions a les que hagis anat. Ah, i tot amb un nou disseny!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising