Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cruïlla BCN 2015
©Xavi TorrentCruïlla BCN 2015

Festival Cruïlla 2016: la llista d'Spotify

Rober Plant, Crystal Fighters, Cat Power, Clexico, Love of Lesbian, Zoo... escolteu la nostra llista per escalfar motors pel Cruïlla!

Time Out en col·laboració amb el Festival Cruïlla
Publicitat

Entre el 8 i el 10 de juliol se celebrarà el Festival Cruïlla, que es defineix com un festival eclèctic, sense límits estilístics ni etiquetes. El Cruïlla ol ser el festival de tothom, i de moment no li està anant gens malament aconseguint-ho, doncs s'ha convertit en un dels principals festivals de la ciutat.

Aquest any, presenten un cartell ple de grans noms com Robert Plant. El vocalista de Led Zeppelin arriba a Barcelona acompanyat de la seva banda: The Sensational Space Shifters. També podreu veure bandes internacionals com Alabama Shakes, Damien Rice, Crystal Fighters, Calexico i Digitalism. Dues de les dives de la música també se sumen a la festa: Cat Power i Esperanza Spalding.

També tindrem bandes de l'estat com els ja anunciats Love of Lesbian i Vetusta Morla. A més, Bunbury, Fermin Muguruza, Adrià Puntí, Xoel Lopez, Ramon MIrabet, Zoo i Animal.

Escalfeu motors amb la nostra selecció de cançons dels artistes que participaran al Cruïlla. Segur que us moriu de ganes de que arribi el festival!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat