Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Festival Cruïlla 2016: la llista d'Spotify

Festival Cruïlla 2016: la llista d'Spotify

Rober Plant, Crystal Fighters, Cat Power, Clexico, Love of Lesbian, Zoo... escolteu la nostra llista per escalfar motors pel Cruïlla!

Cruïlla BCN 2015
©Xavi Torrent Cruïlla BCN 2015
Per Time Out en col·laboració amb el Festival Cruïlla |
Advertising

Entre el 8 i el 10 de juliol se celebrarà el Festival Cruïlla, que es defineix com un festival eclèctic, sense límits estilístics ni etiquetes. El Cruïlla ol ser el festival de tothom, i de moment no li està anant gens malament aconseguint-ho, doncs s'ha convertit en un dels principals festivals de la ciutat.

Aquest any, presenten un cartell ple de grans noms com Robert Plant. El vocalista de Led Zeppelin arriba a Barcelona acompanyat de la seva banda: The Sensational Space Shifters. També podreu veure bandes internacionals com Alabama Shakes, Damien Rice, Crystal Fighters, Calexico i Digitalism. Dues de les dives de la música també se sumen a la festa: Cat Power i Esperanza Spalding.

També tindrem bandes de l'estat com els ja anunciats Love of Lesbian i Vetusta Morla. A més, Bunbury, Fermin Muguruza, Adrià Puntí, Xoel Lopez, Ramon MIrabet, Zoo i Animal.

Escalfeu motors amb la nostra selecció de cançons dels artistes que participaran al Cruïlla. Segur que us moriu de ganes de que arribi el festival!

Advertising