Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Festival Cruïlla 2016: la llista d'Spotify
Cruïlla BCN 2015
©Xavi Torrent Cruïlla BCN 2015

Festival Cruïlla 2016: la llista d'Spotify

Rober Plant, Crystal Fighters, Cat Power, Clexico, Love of Lesbian, Zoo... escolteu la nostra llista per escalfar motors pel Cruïlla!

Per Time Out en col·laboració amb el Festival Cruïlla
Advertising

Entre el 8 i el 10 de juliol se celebrarà el Festival Cruïlla, que es defineix com un festival eclèctic, sense límits estilístics ni etiquetes. El Cruïlla ol ser el festival de tothom, i de moment no li està anant gens malament aconseguint-ho, doncs s'ha convertit en un dels principals festivals de la ciutat.

Aquest any, presenten un cartell ple de grans noms com Robert Plant. El vocalista de Led Zeppelin arriba a Barcelona acompanyat de la seva banda: The Sensational Space Shifters. També podreu veure bandes internacionals com Alabama Shakes, Damien Rice, Crystal Fighters, Calexico i Digitalism. Dues de les dives de la música també se sumen a la festa: Cat Power i Esperanza Spalding.

També tindrem bandes de l'estat com els ja anunciats Love of Lesbian i Vetusta Morla. A més, Bunbury, Fermin Muguruza, Adrià Puntí, Xoel Lopez, Ramon MIrabet, Zoo i Animal.

Escalfeu motors amb la nostra selecció de cançons dels artistes que participaran al Cruïlla. Segur que us moriu de ganes de que arribi el festival!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising