Festival De Cajón! 2018

El Festival de Flamenc de Barcelona De Cajón torna amb un grapat de músics que no et pots perdre
Vicente Amigo
© Juan Perez-Fajardo
Advertising

Si t'apassiona la música en viu i la cultura flamenca, no et pots perdre les noves propostes musicals del Festival De Cajón 2018. Concerts exclusius per emocionar-te amb el 'duende' de cinc artistes que estan considerats com a grans representants d'aquest gènere. Ja pots comprar les teves entrades i preparar-te per viure una experiència musical plena de talent!

 

 

Música, Rumba i flamenc

De Cajón 2018: José del Tomate

icon-location-pin Sant Gervasi - Galvany
icon-calendar

Els aficionats l'han vist créixer, i en aquest cas la frase no es tracta d'una metàfora. José del Tomate va ser el nen que acompanyava el seu pare, Tomatito, als seus concerts. Llavors, ell aprofitava els moments lliures per seure al seu costat a tocar la guitarra. Va aprendre els seus secrets i els racons sonors de l'instrument. Aquell nen és avui un home que acaba de publicar el seu primer disc, 'Plaza Vieja', una destacada òpera prima. Apadrinat pel seu pare, present en aquest concert com a convidat especialíssim, José del Tomate proposarà un flamenc sincer, profund, que expressa una personalitat que va més enllà de la immensa ombra de Tomatito. Hi trobarem bulerias, tarantas, soleá i tanguillos, entre d'altres, pals que conformen el seu repertori. José del Tomate començarà la nostra De Cajón! El futur del flamenc ja és aquí, que aposta pel nou talent.      

Mayte Martín
© Isabel Camps
Música, Rumba i flamenc

De Cajón 2018: Mayte Martín

icon-location-pin El Raval
icon-calendar

La cantant i compositora Mayte Martín segueix en aquest nou espectacle recuperant cants antics, aportant al flamenc la seva particular filosofia, una estètica artística i musical radicalment diferent.

Advertising
Música

De Cajón 2018: Diego el Cigala

icon-location-pin Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
icon-calendar

Fa 15 anys que Diego el Cigala va registrar l'emblemàtic disc 'Lágrimas negras' juntament amb el pianista cubà Bebo Valdés. Amb motiu d'aquesta efemèride i en el marc del Festival De Cajón! 2018, El Cigala pujarà a l'escenari del Palau de la Música el pròxim 14 de novembre per recordar alguns dels temes mítics d'aquell disc. No ho farà sol, estarà acompanyat de Jaime Calabuch, Jumitus, al piano; Marco Niemietz al contrabaix i Israel Suárez, Piraña, percussió. Un concert molt esperat que no et pots perdre!

Música

De Cajón 2018: Tomatito con José Mercé

icon-location-pin Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
icon-calendar

La guitarra de Tomatito i el 'cante' de José Mercé s'uniran en el marc del Festival De Cajón per oferir-te una actuació plena de màgia. Serà al Palau de la Música i presentaran, per primera vegada, el seu treball conjunt, un disc que veurà la llum a finals de l'estiu. No perdis l'oportunitat de gaudir del 'duende' d'aquests dos referents del flamenc que desprenen complicitat i talent. 

Advertising
Vicente Amigo
© Juan Perez-Fajardo
Música

De Cajón 2018: Vicente Amigo

icon-location-pin El Raval
icon-calendar

Vicente Amigo, el reconegut guitarrista flamenc va commemorar l'any passat els seus 25 anys de carrera amb la publicació de l'àlbum "Memoria de los sentidos". L'artista, que ha compartit escenari amb artistes de la talla de Paco de Lucía, Joe Cocker o Bob Dylan aterra el pròxim 21 de novembre al Gran Teatre del Liceu per delectar-vos amb la màgia de la seva música.

Música

De Cajón 2018: Kiki Morente

icon-location-pin Sant Gervasi - Galvany
icon-calendar

José Enrique Morente Carbonell, més conegut com a Kiki Morente, és el més petit d'una família d'artistes. El seu cognom no és desconegut, però si encara no coneixeu la seva música i el seu talent per la guitarra, no us perdeu la seva actuació el pròxim 28 de novembre a la sala Luz de Gas, on tocarà temes d'"Albayzín", la seva última proposta musical.

Advertising
Aquesta pàgina ha migrat al nostre nou disseny de manera automàtica. Si hi veus res d'estrany, avisa'ns a feedback@timeout.com