Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

55 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona

  • Música, Jazz
Sergio Mendes
Festival de Jazz BarcelonaSergio Mendes
Publicitat

Time Out diu

Joshua Redman, Sergio Mendes i Ron Carter són alguns dels caps de cartell del 55 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona

Ens ha arribat la primera onada de programació del festival de jazz més antic de Catalunya i ja sabem els primers noms del cartell. En aquesta 55a edició del festival, Barcelona rebrà artistes com el saxofonista Joshua Redman; Sergio Mendes, un històric de la música brasilera que debuta al festival; Ron Carter dins la seva possiblement última gira europea i Michel Camilo que tocarà en un duo inèdit i d’estrena amb Marco Mezquida. A més, Woody Allen inaugurarà el festival amb la seva New Orleans Jazz Band.

El duo de pare i filla format per Lucía i Horacio Fumero, pianista i contrabaixista, tocaran a Luz de Gas, juntament amb el concert final del projecte en homenatge a Stéphane Grappelli de la violinista Èlia Bastida

Andrea Motis presentarà el seu nou i ambiciós projecte 'Febrero', al costat de la Camerata Conservatori Liceu. I és que els músics més joves també tenen cabuda en aquest festival que ofereix el context perfecte per veure les futures promeses del país - la Liceu Big Band, dirigida per Sergi Vergés, tindrà com a convidat solista Richard Bona

Un any més, el Conservatori del Liceu acull un festival dins el festival, amb artistes com Dave Douglas, The Bad Plus, Donny McCaslin, Joel Ross, Joey Calderazzo, Aaron Parks, Chris Potter, Ralph Towner, el duo format per Sylvie Courvoisier i Mary Halvorson i el quartet cooperatiu que formen Javier Colina, Albert Sanz, Antonio Serrano i Israel Suárez, 'Piraña'.

Pels més amants del flamenc, la sèrie flamenca De Cajón! ja ha confirmat quatre concerts: la guitarra de Tomatito, el final de gira del cantaor Miguel Poveda, el retorn d’un altre guitarrista reconegut, Dani de Morón i l’espectacle Así Canta Jerez en Navidad. 

Quan es podran adquirir les entrades? 

Les entrades d’aquest festival que, de cara a la tardor, anirà ampliant el cartell, ja estan disponibles a jazz.barcelona.

Per aquells que vulguin assistir a tres o més concerts, a través de la web oficial del festival es poden obtenir descomptes de fins al 20%.

Núria Sanz Megías
Escrit per
Núria Sanz Megías

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà