Festival del Pop Metafísic: El Petit de Cal Eril + Ferran Palau + Núria Graham + Germà Aire + Marialluïsa

Música, Pop
Núria Graham - Premis Time Out
1/4
© Iván Moreno
Ferran Palau
2/4
Ferran PalauFerran Palau
El Petit de Cal Eril
3/4
© Román YñánEl Petit de Cal Eril
Germà Aire
4/4
© Maya CodinaGermà Aire

Time Out diu

Amb la publicació de '△', el disc triangular d'El Petit de Cal Eril, i de 'Blanc', de Ferran Palau, el tercer àlbum en solitari del membre d'Anímic, tots dos del 2018, haureu sentit a parlar del pop metafísic, el subgènere musical que Palau i l'Eril reivindiquen com a propi.

Ferran Palau explicava a Time Out que "el pop metafísic no està emplaçat en cap paisatge concret, pot ser tant urbà com rural". Si voleu, però, xopar-vos de pop metafísic en viu i en directe haureu en aquest cas de sortir de la ciutat i anar cap a comarques lleidatanes, concretament cap a la Sala Green's de Ponts (on es va rodar el videoclip de 'Som transparents' d'El Petit de Cal Eril), que acollirà la primera edició del Festival del Pop Metafísic, festival de música autogestionat i d'aforament reduït que tindrà lloc en aquesta sala de festes amb un encant especial fundada als 70, actualment en molt poc ús i a punt de ser tancada.

Serà un festival itinerant  que any rere any buscarà nous espais especials i en desús, apartats dels nuclis culturals habituals. Acompanyaran a Ferran Palau i a El Petit de Cal Eril altres metafísics com la cantant i compositora Núria Graham, el duo Germà Aire i Marialluïsa.

Detalls

També t'agradarà