Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Guanya't el cel del Pare Manel

  • Música
Rigoberta Bandini
Foto: Let's FestivalRigoberta Bandini
Publicitat

Time Out diu

El festival solidari comptarà amb actuacions d'artistes com Rigoberta Bandini i Stay Homas

El festival solidari 'Guanya't el cel del Pare Manel' celebra la 26 edició el 15 de juny, a les 21 hores, al Teatre Victòria de Barcelona. Aquest any, la programació reuneix músics i artistes com Rigoberta Bandini, Stay Homas, Judit Neddermann i Dario Barroso i humoristes com José Corbacho, Queco Novell i Pep Plaza. A més, com a novetat, Flora Saura, Brigitta Lamoure i José Corbacho presentaran de forma coral el festival. Les entrades tenen un preu de 30 € i ja estan disponibles a la venda. 

Aquest any el festival canvia de nom després de la mort del seu creador, Manel Pousa, el conegut i estimat Pare Manel, i passa a anomenar-se 'Guanya't el cel del Pare Manel'.

La finalitat de la gala és recaptar fons per a la Fundació Pare Manel, que des de fa 25 anys, dona suport i acompanya als nens, joves i adults dels barris de Verdun i Roquetes a través de diferents projectes socials. Concretament, els àmbits on se centra és la infància i joventut, el món penitenciari i el desenvolupament comunitari.

Detalls

Publicitat
També t'agradarà