Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Guia de supervivència del Primavera Sound 2016

Guia de supervivència del Primavera Sound 2016

Gairebé una setmana de concerts, caminar d'escenari en escenari, hola i adéu a desenes de persones i hores de bona música: sobreviure (amb decència) al Primavera Sound no és fàcil. Us donem trucs per fer-ho!

Primavera Sound 2015
© Maria Dias Primavera Sound 2015
Per Time Out en col·laboració amb Rayban |
Advertising
1
radiohead

Planificar els horaris

Radiohead, LCD Soundsystem, Sigur Rós, PJ Harvey, Air, Explosions in the Sky, Beirut... Només de mirar el cartell del Primavera d'enguany sentim un cert vertigen i una mica de síndrome d'Stendhal. Què se'm solapa? Què trio? Vaig d'hora o allargo fins tard? Les decisions són difícils però val la pena racionalitzar-les: assenteu-vos abans del festival, decidiu quins grups són els imprescindibles i aneu a per ells! Si no donareu voltes com pollastres sense cap i us perdreu la meitat dels bons concerts.

2
Rayban

Deixeu-vos soprendre

Al final, la gràcia del Primavera és passar-vos-ho bé i descobrir bandes que no coneixeu. Acosteu-vos a veure alguna banda petita o un grup de joves locals: potser descobriu que és el concert del festival! A l'escenari Ray-Ban Unplugged, per exemple, podreu gaudir de concerts en petit format i veure els artistes a només uns metres. La seva programació és imperdible!

Advertising
3
Primavera Sound 2015
© Maria Dias

Guapos, sí, però còmodes

Els festivals en general i el Primavera Sound en particular, semblen en molts casos una passarel·la de models. Vestits extrems, camises plenes de colors i talons impossibles. Siguem pràctics, el millor és portar unes sabates planes per poder caminar d'escenari i escenari, una peça d'abric per la nit i alguna cosa amb la que ens sentim guapíssims però que sigui còmode.

4
Rayban

Que no faltin les ulleres de sol

Les ulleres de sol són imprescindibles en qualsevol festival. De dia, ens protegeixen del sol i de nit poden ajudar-nos a dissimular el cansament. Les 'Wayfarer' són un clàssic de l'estiu, elegants, resistents i plenes d'història. Les 'Clubmaster' són, possiblement, les que més de moda estan, pel seu estil dels anys 50 i el seu disseny atemporal. Les Clubround Havanna Red, que podeu veure a la imatge són un imprescindibles de qualsevol festival!

Advertising
5
Primavera Sound 2015
© Maria Dias

Els amics: amor i odi

Ho sabem, tenir un amic és tenir un tresor, però al Primavera Sound tenir molts amics pot ser un problema. Saludar a tothom és agradable sempre i quant no facis tard al teu concert preferit. A més, anar a un festival amb un grup gran és una mala idea: un ha d'anar al lavabo, l'altre va a la barra a fer birres, l'altra es troba gent i es para a saludar, l'altra s'ha perdut i busca indicacions... i tu, mentrestant, esperes. I al final, te n'adones que t'has passat la nit esperant. Un o dos companys d'alegries (amb gustos musicals similars) seran suficients per passar un festival al·lucinant!

6
Ray-Ban

Bossa totebag

Al Primavera hem de portar moltes coses. Apunteu: crema del sol, ulleres, bateria externa per si se'ns acaba la del mòbil, maquillatge, crema hidratant, kleenex, tovalloles humides per si suem, unes calces per si lliguem, jaqueta per si fa fred, el moneder, les targetes i un llarg etcètera de coses més o menys útils. Una totebag té la mida perfecta per carregar totes les coses. Ah, passeu per l'stand de Ray-Ban que us en regalaran una!

Advertising
7
mòbil addictes

Interneeeeeeet

Als festivals s'acumula molta gent i la gestió de les dades no és senzilla. La cobertura no sempre és òptima i intentar parlar amb algú al mig d'un concert és gairebé impossible. Recordeu, la millor manera de trobar-se amb els amics és allunyar-se una mica del centre del concert i no intentar jugar al clàssic "Mirant a l'escenari a la dreta, segona farola començant pel principi, 20 metres davant del tio ros amb rínxols". I si no, porteu un globus ben alt: segur que els vostres amics us troben!

8
Rayban

Oblida't del Facebook

Com us explicàvem abans, al Primavera Sound la cobertura és més aviat regulera... Us animem a deixar els 'smart phones' de banda i a gaudir en format 1.0. (recordeu què era). I si voleu tenir alguna foto de record, podeu passar pel Photobooth de Ray-Ban o agafar una de les càmeres analògiques que regalen! Aquests records no desapareixeran!

Advertising
9

Taps per les ampolles

Al Primavera Sound de l'any passat vam aprendre que sempre s'ha d'anar amb un tap d'ampolla a la butxaca. Per què? Doncs perquè quan et compres te'l treien i t'havies de beure l'aigua a Sant Hilari. Feu-nos cas i porteu un tap a la bossa!

Mostra'n més
Advertising