Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Roger Mas, Joan Miquel Oliver, Joan Colomo

Himnes generacionals: cicle d'entrevistes musicades

Roger Mas, Joan Miquel Oliver i Joan Colomo protagonitzen aquest cicle d'entrevistes-concert al Centre Cívic Sant Martí

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

El llibre 'Putos himnes generacionals' (Empúries, 2015), una narració en primera persona de la història d'alguns dels músics que han marcat el pop català dels últims 15 anys, serveix de punt de partida per aquest cicle d'entrevistes-concert al Centre Cívic Sant Martí.

Roger Mas, Joan Miquel Oliver i Joan Colomo, els tres amb àlbums acabats d'estrenar o recents, responen les preguntes d'Andreu Gomila i Marta Salicrú –director i cap de redacció de Time Out Barcelona i autors de 'Putos himnes generacionals'– en aquest format d'entrevista amb públic que també comptarà amb cançons directe en acústic a càrrec dels artistes.

  • Què fer
Tercera i última sessió d’aquest cicle d’entrevistes musicades arran de la publicació del llibre ‘Putos himnes generacionals’, que repassa la història d’onze artistes clau de la música del nostre país. Els autors del llibre, els periodistes Andreu Gomila i Marta Salicrú entrevisten en directe alguns dels protagonistes del llibre, com faran en aquesta sessió amb l'inquiet Joan Colomo, un dels nostres compositors preferits, cantautor que va venir del hardcore i del Montseny i que publica aquest any el seu nou disc, 'Sistema' (2016), barreja de pop somiador, càustic, ingenu i desesperat.
Himnes generacionals: Roger Mas
©Ivan Moreno

Himnes generacionals: Roger Mas

Primera sessió d’aquest cicle d’entrevistes musicades arran de la publicació del llibre ‘Putos himnes generacionals’, que repassa la història d’onze artistes clau de la música del nostre país. Els autors del llibre, els periodistes Andreu Gomila i Marta Salicrú entrevisten en directe alguns dels protagonistes del llibre, com és el cas del cantant i compositor de Solsona Roger Mas, que aprofitarà per presentar algunes cançons del seu últim i esperat disc, el molt recomanable, ‘Irredempt’ (2015).

Ds 30 Gener 2016
Auditori de Sant Martí de Provençals

Publicitat
  • Què fer
Segona sessió d’aquest cicle d’entrevistes musicades arran de la publicació del llibre ‘Putos himnes generacionals’, que repassa la història d’onze artistes clau de la música del nostre país. Els autors del llibre, els periodistes Andreu Gomila i Marta Salicrú entrevisten en directe alguns dels protagonistes del llibre, en aquest cas  a Joan Miquel Oliver, que ens explicarà coses seves, coses d'Antònia Font, i agafarà la guitarra per tocar-nos hits dels seus discos en solitari, l'últim d'ells el brillant 'Pegasus' (2015).

Dj 17 Març 2016
Auditori de Sant Martí de Provençals
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat