Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tutti Fan Piu

Immersions musicals per als més petits a L’Auditori

D'ara fins al maig, L'Auditori serà el lloc ideal perquè la canalla tingui els seus primers contactes musicals a través de tallers i concerts

Escrit per
Contingut patrocinat
Publicitat

Des dels nostres primers anys fins que ens fem grans, la música ens acompanya en totes les etapes de la vida, fins i tot quan estem a les panxes de les nostres mares. Però si hi ha una etapa en què la música pren especial importància, aquesta és quan som ben petits. Entonar cançons als nadons o escoltar música amb ells pot desenvolupar un vincle afectiu que estimuli la seva intel·ligència emocional, els seus sentiments i les seves emocions, així com afavorir la seva capacitat d'atenció i desenvolupar el seu sentit de la creació. Tot són beneficis. És per això que des d'ara fins al maig de l'any vinent, L'Auditori serà l'escenari d'un cicle familiar perquè els més petits tinguin els seus primers contactes musicals a través de tallers i concerts.

Un equip de pedagogs, compositors, músics, coreògrafs, directors d'escena i il·lustradors han treballat en totes les activitats perquè la primera experiència musical de la canalla sigui única i especial. Us fem una selecció, per edats, d'alguns dels concerts i tallers de la propsota familiar que ni petits ni grans voldreu deixar escapar! 

Mares i nadons
Il·lustració: Àfrica Fanto

Mares i nadons

El 19 de gener i el 24 de maig, el Taller per a nadons us aportarà els recursos musicals necessaris per despertar els sentits dels més petits. I el 17 de novembre, el 26 de gener i el 31 de maig, us espera un viatge musical per descobrir un món ple de sensacions, sons i melodies al Concert per a nadons: una activitat que dirigirà l'Enrique Cabrera de la companyia Aracaladanza i on es jugarà amb la proximitat dels nadons als intruments i als intèrprets.

Primers aprenentatges
Il·lustració: Daniel Jiménez

Primers aprenentatges

Pels que fa mesos que senten i escolten els sons d'aquest món i ja poden començar els seus primers contactes amb la història de la música, L'Auditori ha preparat tallers i concerts per a la canalla d'entre un i dos anys.

Al nou concert Tutti Fan Piu, els petits d'un any volaran, com les aus, a través de les músiques d'èpoques i estils ben diferents per descobrir racons d'arreu del món.

Pels que ja són una mica més grans, a partir de dos anys, a Ma, me, mi... Mozart! un grup de sis músics estrambòtics i divertits us aproparan l’obra d’aquest compositor a través de la seva música i molts somriures. Què passaria si fusionéssim pintura i música? A Pica-so ho podreu descobrir explorant l’univers musical de Picasso i movent-vos pel flamenc, les músiques de la Barcelona modernista, els ballets russos i fins i tot el cuplet i la chanson francesa.

Publicitat
Més grans, més músics
Il·lustració: Roger Pibernat

Més grans, més músics

Per aquells nens i nenes que ja estan acabant el parvulari i s'endinsen en l'educació primària, L'Auditori també té espectacles perquè acompanyin el seu aprenentatge escolar de dosis musicals. Per a la canalla a partir de 5 anys, a través de 'Ma mère l’oye', una de les obres més espectaculars de Maurice Ravel, l'OBC us aproparà al món de l’orquestra simfònica mentre sis ballarins i ballarines dirigits pel coreògraf Antonio Ruz seran els encarregats de guiar-nos en aquest viatge a través de la música i el moviment. Amb Maaambo!!!, els més ballarins i ballarines de la casa s'ho passaran d'allò més bé amb aquesta proposta de La Cubana que passarà del tango i la salsa al mambo i el cha cha cha.

I pels que ja tinguin sis anys, els espera un nou espectacle: a Out Of The [Cage] entraran en un món on el so, el soroll i el silenci s’organitzen per esdevenir música. Quatre percussionistes posaran en escena composicions del segle XXI, a partir de l’imaginari artístic d’una de les grans figures del XX: John Cage.

Tota la família a L'Auditori!
Il·lustració: Anna Grimal

Tota la família a L'Auditori!

Ni per a petits ni per a grans, per a tothom! Si us agrada cantar, ara teniu l'oportunitat de convertir-vos en membres d'una banda per un matí. Diumenge 1 de març a les 10.30 h, al taller Vine a cantar... The Beatles podreu assajar el repertori amb els Sargent Peppers i fer un concert amb ells, amb el suport d’una directora de cor. Si sou vergonyosos i no voleu cantar, podeu anar directament al concert que es farà a les 13 h.

Us heu quedat amb ganes de més, amb l'abonament familiar de L'Auditori per a 3 o 5 concerts, podreu estalviar fins a un 40% en el preu de les entrades. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat