100% Jazz, un segle d'història

Aquest cicle d'estiu a la terrassa del Museu d'Història de Catalunya reuneix un total de sis actuacions on descobrir les arrels del jazz.

©PEP PARER'Veus amb jazz', cicle de concerts d'estiu al museu

'100% Jazz, un segle d'història' és el nom d'aquest cicle d'estiu a la terrassa del Museu d'Història de Catalunya, que ens proposa un passeig musical on descobrirem les arrels del jazz a través de sis actuacions.

100% Jazz, un segle d'història

Barcelona Swing Serenaders & Ricard Gili

Els músics del quartet Barcelona Swing Serenaders s’uneix per a l’ocasió amb tota una llegenda de la mateixa escola a Catalunya, Ricard Gili -director de La Locomotora Negra-, que amb l’excel·lent comandita que formen els germans Romaní, el trombonista Font i la contrabaixista Camps repassaran els moments més emblemàtics de la música de Nova Orleans en aquesta cita amb el cicle d'estiu a la terrassa del Museu d'Història de Catalunya '100% Jazz, un segle d'història'.

Compra aquí Llegir-ne més
Museu d'Història de Catalunya , La Barceloneta Dimecres 11 juliol 2018
Advertising

The Velvet Candles a capella

Amb referents il·lustres com els mítics The Platters o els llegendaris The Temptations, The Velvet Candles recuperen el repertori i l'estètica d'aquelles formacions i reivindiquen el swing vocal que atresora l'estil anomenat doo wop en un espectacle que forma part d'aquest cicle d'estiu al Museu d'Història de Catalunya.

Compra aquí Llegir-ne més
Museu d'Història de Catalunya , La Barceloneta Dimecres 18 juliol 2018

Old Cats Swing Band

Una banda de jazz clàssic on hi trobem la historia del jazz cuinat a Catalunya. Es tracta d’una formació a sextet amb el més granat de la nostra escena, una formació de vells col·legues pels que el llenguatge jazzístic es una manera d’entendre la vida. A les seves files hi trobem a tres guanyadors del Premi Jazzterrasman, guardó que atorga el Festival de Jazz Terrassa: Josep Maria Farràs, Adrià Font i Pau Casares; dos gats vells de les principals bandes barcelonines com Òscar Font i Artur Regada, i a les tecles el saber fer de Federico Mazzanti.

Compra aquí Llegir-ne més
Museu d'Història de Catalunya , La Barceloneta Dimecres 25 juliol 2018
Advertising

Shakin' All

Sessió de cloenda d'aquest cicle d'estiu a la terrassa del Museu d’Història de Catalunya, que ens ha proposat un passeig musical a través de sis actuacions on hem pogut descobrir les arrels del jazz. La banda Shakin’ All ens transportarà a l'univers de la música vintage, un territori a la frontera entre el jazz, el blues, el rock'n'roll i el gospel.

Compra aquí Llegir-ne més
Museu d'Història de Catalunya , La Barceloneta Dimecres 8 agost 2018
Advertising

Comentaris

0 comments