AIRBNBEAST
© Edi PouAIRBNBEAST

La discoteca fantasma: AIRBNBEAST

Per molts barcelonins, Airbnb és el dimoni. I ells són satànics i del Poble-sec. Tard o d'hora havia de passar: AIRBNBEAST és el grup de 'gentrifi-metal' que Barcelona necessitava

Publicitat

Oi que el vostre cunyat us ha dit més d'un cop que Airbnb és el dimoni? Doncs ells també ho creuen, i han creat un grup de heavy per retre culte al diable dels lloguers. Es diuen AIRBNBEAST i ens presenten el seu primer single en exclusiva.

Pels seguidors de l'Airbnbisme satànic, l'augment dels preus dels pisos, l'èxode urbà i la conversió dels bars xinesos en pastisseries veganes "no és casualitat: tot forma part d'un pla per sembrar el caos i la destrucció", asseguren els AIRBNBEAST. Segons ells, hi ha molts senyals inequívocs: "Airbnb són sis lletres, i a internet hem llegit que les inicials BNB signifiquen Belzebu's New Beast". Fa temps que esperaven un missatge així de clar: "l’any 2004 vam pensar que la rua de Carlinhos Brown i Joan Clos era l’inici de l’Apocalipsi, però ens vam equivocar. Ara, amb Airbnb, estem preparats".

Sobre l'estil de la banda, els experts ja parlen de 'gentrifi-metal'. Sens dubte, estan revolucionant el gènere: no beuen cervesa, sinó 'latte machiato'. No van en Harley-Davidson, sinó en Bus Turístic. "No som els primers”, diuen, “a Berlín i Nova York fa anys que hi ha grups satànics pro-Airbnb, però aquí sempre anem tard. Fa quatre dies encara cantàvem la cançó de Grupassa, 'és qüestió de prestigi'".

La lletra del seu primer single parla per si mateixa: 'Airbnb té el poder i té el domini / A les seves ordres un exèrcit de guiris / T'invoquem perquè ens portis l'apocalipsi / I lloguis per dies les tombes del cementiri!'

Si els voleu veure en directe, el proper concert tindrà lloc en un loft al Born llogat per un grup d’italians que estan de comiat de solter.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat