Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Borbónica DJ

La discoteca fantasma: BORBONIKA DJ – “MI MARIDO”

Infanta imputada a Espanya, DJ reputada a Suïssa. La primera punxadiscos que reconeix obertament que “no fa res”: ho fa tot el seu marit

Escrit per
Edi Pou
Publicitat

El món dels DJs es troba en el punt de mira. Cada setmana llegim que Tiestö, Martin Garrix o algun altre famós Disc-jockey portava tota la sessió gravada, en un pendrive. Tots els DJs ho neguen. Tots? No! Hi ha una DJ a Suïssa que admet que no sap ni on s’endollen els auriculars. Es diu Borbonika DJ i potser la coneixeu pel seu anterior nom artístic: Infanta Cristina.

“Actualment, per fer de DJ com David Guetta només cal estar dret, saludar, somriure i fer veure que fas alguna cosa. Em fa la impressió que m’he estat preparant tota la vida per aquesta feina”, ens explica Borbonika.

Tenint en compte la immensa fama d’aquesta DJ a Suïssa (el seu país de residència) és admirable la seva humilitat: “jo no faig res, tot és mèrit del meu marit. Ell prepara les sessions, mescla els temes, em connecta el 'pendrive' i li dóna al 'play'”. El seu marit també edita les sessions a través del seu propi segell, Aizoon Records, una discogràfica multinacional que genera milions de beneficis. El secret de l’èxit? “Ni idea, el tema econòmic el porta el meu marit”.

El darrer àlbum de Borbonika DJ és una sessió en directe en un club de Zurich, d’on destaquem el hit 'Mi marido', número 1 a Suïssa i que podeu escoltar en exclusiva a sota. Molts es pregunten sobre el significat de la lletra: “ni idea, el tema del significat de les lletres ho porta el meu marit”.

Altres cases reials europees ja estan seguint l’exemple: la reina d’Anglaterra ha enviat al Príncep Harry a un campament per DJ’s, i el petit Froilán aprèn a fer veure que mou botons amb un professor particular, Kiko Rivera.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat