Dirty Sánchez 'PSOE is Not DEAD'

La discoteca fantasma: DIRTY SANCHEZ

La gira harcore-punk del moment fa ressorgir un mite del socialisme que canta ben fort 'PSOE'S NOT DEAD'

Publicitat

El dia de la seva dimissió, Pedro Sánchez va dir que “agafava el seu cotxe per recórrer el país”. El que no va dir és que allò es convertiria en el primer tour del seu grup de hardcore-punk: DIRTY SANCHEZ.

Amb el lema ‘PSOE’s not dead’ pintat a la porta del maleter, Sánchez i la seva banda fa setmanes que estan de gira, tocant només en locals autogestionats i cases okupes. Alguns diuen que ho fa per principis. Altres diuen que la carrera de Sánchez toca més el final que el principi.

El seu primer àlbum es titula 'Never mind the Susana, here’s the Dirty Sanchez', i és un producte 100% do it yourself. S’ho ha fet tot ell sol. Per què? Alguns diuen que Pedro Sánchez no vol col·laborar amb el sistema. Altres diuen que el sistema no té gens d’interès a col·laborar amb Pedro Sánchez.

Al PSOE el disc no ha agradat: “Abans trauríem un casset d’acudits de José Montilla”, ens comenten fonts properes a Susana Díaz. L’àlbum és una gravació en directe en una okupa de Gavà, i compta amb la col·laboració d’un emocionat Miquel Iceta que aquella nit va acabar tatuant-se "Dirty Sanchez" al pit.

“El que més m’agrada del punk és que et pots cagar en tot sense oferir cap solució, m’encanta!”, ens comenta Pedro Sánchez. Certament, la irrupció d’un polític ha causat estupefacció a l’escena, però Sánchez assegura que els punkies l’han rebut amb els braços oberts: “No tinc amics, odio tothom i no sé tocar: igual que els Sex Pistols!”.

Sigui com sigui, els Dirty ja preparen un split 7” amb un altre grup novell que ho està petant fort als centres cívics: Iceta Ceta Top. Junts criden: “PSOE’s not dead”. Altres diuen que sí, que ja fa temps.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat