Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Marta Superiora

La Discoteca Fantasma: MARTA SUPERIORA

Desvetllem el secret de la congregació oculta dels Pujolians, un disc de de 'Chill-out-missals'

Escrit per
Edi Pou
Publicitat

Finalment, els Pujol ho han confessat tot. La famosa carta dels missals no era cap missatge en clau: Marta Ferrusola és realment la Mare Superiora d’una Congregació religiosa secreta, els Pujolians. Per demostrar-ho, Ferrusola ha decidit publicar les 'Misses Pujolianes' en un doble àlbum, 'Missal nº1: Pujolian Chill Out' i 'Missal nº2: Andorra-La Meca'.

La història de la religió Pujoliana es remunta als anys 80. Durant el mandat de Jordi Pujol, Marta Ferrusola va entendre que Catalunya necessitava la seva pròpia religió, independent de Rouco Varela, de la Inquisició Espanyola i del Padre Apeles. Amb aquest objectiu, Marta Superiora creà la Congregació dels Pujolians, la secta més nostrada de totes les sectes que es fan i es desfan.

Els Pujolians tenen Antic Testament (el de l’avi Florenci), tenen una Terra Promesa (Andorra), tenen un profeta (Lluís Prenafeta) i tenen un Messies: Jordi Pujol Ferrusola, el “capellà de la parròquia”. Crucificat pels seus miracles, com ara la famosa multiplicació dels Cotxes de Luxe, els Pujolians esperen el dia en què Junior surti de l’infern de Soto del Real i torni a la Terra Promesa sobre un Lamborghini alat.

Si parlem de música, el disc 'Missal nº1 - Pujolian Chill-Out' ha tingut una gran rebuda al Café del Mar d’Eivissa, en particular el tema 'Una mà al davant i una altra al darrere', que fa referència a un ritual pujolià per tapar-se les vergonyes. És una cançó antiga, perquè les vergonyes dels Pujol han crescut tant que ara el ritual es titula 'una Placa Solar del Fòrum davant i una altra al darrere'.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat