Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Discoeca MC Rapjoy

La Discoteca Fantasma: MC RAPJOY

Escolta en exclusiva el nou single de MC RAPJOY, el primer rapper de la història capaç de rapejar hores sense dir absolutament res

Escrit per
Edi Pou
Publicitat

No té rival. El món del hip hop està als seus peus. Tots intenten copiar-lo, però ningú no sap fer el que fa MC RAPJOY: rapejar hores sense transmetre cap idea, cap opinió, cap proposta. Res. Zero. L’abisme de les idees. És el rapper zen, Yung Marian-O ha arribat al nirvana dels MCs buidant-se de tot.

“Quan rapeges, és molt probable que acabis dient alguna cosa”, comenta un crític especialitzat, “però MC RAPJOY és l’únic capaç de parlar sense dir absolutament res, és el puto amo del nihil-hop”. Sí, ho heu llegit bé, el nihil-hop de Yung Marian-O ha arribat per quedar-se, i aviat els festivals d’estiu estaran plens d’imitadors dels seus versos bellament insubstancials.

A les xarxes socials encara es comenta el seu darrer concert a l’Audiència Nacional. RAPJOY havia de rapejar sobre el seu famós SMS a Bárcenas on deia “hacemos lo que podemos”, i es va treure de la màniga una frase que passarà a la història del rap: “hacemos lo que podemos significa, exactamente, lo que significa hacemos lo que podemos”. Mai ningú havia dit tan poc amb tantes paraules.

Imitadors no li’n falten. Pedro Sánchez ho ha intentat, i no li podem negar el mèrit d’haver eliminat el discurs socialista del partit socialista, però Rajoy juga a una altra lliga. La seva no és la Lliga de les Estrelles, és la Lliga dels Forats Negres. Pregunteu-li el que sigui, i ell sempre sabrà respondre sense respondre.

De fet, hem escrit a MC RAPJOY per preguntar-li les properes dates de la seva gira espanyola i ens ha respòs amb una altra pregunta: “¿Y la europea?”. Un geni.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat