Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
PxS - Perreo pel Sí
© Edi PouPxS - Perreo pel Sí

La discoteca fantasma: PxS - PerreoPelSí

Reggaeton independentista per atreure nous 'indepes'. Perquè si no puc ‘perrear’, no és la meva revolució

Escrit per
Edi Pou
Publicitat

“Reggaeton per la independència”
“L’autonomia que ens cal és la de Don Omar”
“Llibertat, amnistia i Papi Chulo cada dia”

Amb aquests conceptes al cap, un jove dominicà resident a Cornellà, de nom Usmail Yáynez, ha creat PxS – PerreoPelSí, un projecte que vol acostar les tesis sobiranistes al públic llatí resident a Catalunya.

El projecte sembla complicat, però Usmaíl no està sol. Gens sol. De fet, PerreoPelSí és un projecte del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que comptarà amb dotació pròpia en els pressupostos de JxS i la CUP. “L’objectiu és desfer l’empat infinit entre el sí i el no a la independència”, ens explica una font anònima del Departament. “Analitzant el fracàs de Hillary Clinton, hem entès que si la comunitat llatina es mobilitza, el ‘sí’ triomfarà”.

Practiquen un reggaeton clàssic amb tocs nostrats. Usmaíl ho té molt clar: “Això ho faig només per la pasta… per la pasta dels catalans i les catalanes, 'yatusabes'”, aclareix. Ha començat amb un disc, però té molts projectes: “Per l’Onze de Setembre tenim una nova performance: una cadena humana de 'perreo'. El 'perreo' més llarg del món! Des d’Amposta fins als Pirineus, milions de catalans, braç a braç i paquet amb paquet”.

Encara no està confirmat, però fonts de TV3 ens asseguren que Antoni Bassas estaria preparant el nou programa 'Tres pics i reggaeton'. Si voleu veure i escoltar PxS, els trobareu cada mes a la portada de l’Enderrock, a totes les festes majors dels municipis on governa JxS, al Disc de la Marató i també a Catalunya Ràdio cada trenta minuts.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat