Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
RASTA MILLET LION

La Discoteca Fantasma: RASTA MILLET LION

Us presentem el disc de debut de l’artista abans conegut com a Fèlix Millet

Escrit per
Edi Pou
Publicitat

Hem aconseguit entrar en la mansió de l’MC de Dub i Reggae més passota del Vallès. Fèlix Millet viu tranquil. Relaxat. Han passat vuit anys des que va esclatar el Cas Palau, però ell no s’ha mogut de la seva mansió a l’Ametlla del Vallès. Al principi llegia, encuriosit, les novetats del cas des de la seva piscina climatitzada, però ara ja només va al quiosc a comprar la revista 'Cáñamo'.

Millet està tan ple de pau i de flow que ha decidit abraçar una nova religió: la Rastafari. “El cristianisme, la culpa, els pecats… tot això no m’enrotlla”, declara l’expresident del Palau de la Música, que ens ha rebut a casa seva en pantalons thai i camisa de flors. “Com deia Bob Marley, els bitllets de 500 euros estan per fumar-se’ls”. Millet riu i ens demana foc.

Mentre canvia l’aigua a la catximba, ens explica que ha viatjat a Jamaica (pagat pel Palau), s’ha canviat el nom per RASTA MILLET LION, i que per celebrar el seu segon bateig, ha editat un àlbum de Dub. El disc és una recopilació de les seves compareixences al jutjat, sempre relaxades, amb 'groove', i en les quals mai no recorda res. “És difícil recordar alguna cosa quan et fas Rastafari… Com deia Bob Marley, els bitllets de 500 euros estan per fumar-se’ls”.

Quan li preguntem si té por d’acabar a la presó, torna a riure i ens explica els seus plans de futur: muntar un festivalot de dub i dancehall a la seva mansió. “No sé si dir-li 'Jah-metlla' del Vallès o 'Ganja-metlla' del Vallès”. De moment, té confirmada la presència de Bad Gyal featuring l’Orfeó Cannàbic, i un DJ-set de Jérémy Mathieu (es van conèixer en un club de fumadors).

RASTA MILLET LION ha nascut per ser lliure. Si voleu veure en directe, busqueu-lo a tot arreu menys a la presó.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat