Suana Díaz i Refree

La Discoteca Fantasma: SUSANA DÍAZ & REFREE

Derrotada a les primàries, Susana Díaz es posa a les mans de l'únic productor capaç de rellançar la seva carrera

Publicitat

Sílvia Pérez Cruz, Rosalía, Maria Rodés... i Susana Díaz. La líder del PSOE andalús és la nova parella artística de Refree, un músic expert a treure el millor dels seus col·laboradors. Junts publiquen 'Tu problema no soy yo', un disc que no deixarà a ningú indiferent.

“Vull sonar flamenca, però moderna –afirma Díaz–, i Refree és el productor perfecte per fer-me triomfar tant a la Feria de Abril com al Primavera Sound”. És possible reunir la tradició flamenca amb la modernitat indie? Refree opina que sí, i creu que Susana és la persona ideal per fer-ho. “Ella és la reina de les barreges impossibles: és socialista però no és d’esquerres, és antinacionalista i alhora ultranacionalista espanyola, critica Ciudadanos però ha pactat amb ells a Andalusia per governar... És capaç de tot!”.

Després de la seva humiliant derrota a les primàries del PSOE, molt poca gent donava un duro per ella, però els crítics s’han desfet en elogis cap a aquest nou àlbum. La revista Rockdelux escriu que “Díaz ha convertit la seva ràbia contra Pedro Sánchez en una obra d’art flamenca al nivell de García Lorca i Miguel Hernández”. En llegir això, Susana Díaz ha demandat la revista Rockdelux per associar-la amb comunistes i per “reobrir velles ferides del passat”.

Un bon productor pot convertir un artista mediocre en una estrella, i això també ho saben altres polítics com Germà Gordó, que després d’abandonar el seu grup està preparant una nova carrera en solitari amb el famós productor escocès d’Els Amics de les Arts. El debut de Gordó, titulat Els Amics del Palau, està previst per a principis d’octubre, contraprogramant l’esperadíssim disc de Carles Puigdemont & Lluís Llach, 'Independence Day' (títol provisional).

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat