Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La Pedrera Jazz: Magalí Datzira

La Pedrera Jazz: Magalí Datzira

Música, Jazz La Pedrera , Dreta de l'Eixample Fins al dissabte 24 agost 2019
Magalí Datzira
Foto: La Pedrera Jazz Magalí Datzira

Time Out diu

La Pedrera es converteix els divendres i dissabtes del 7 de juny al 14 de setembre de 2019 l’epicentre del jazz durant les nits d’estiu de Barcelona. El terrat de l'edifici de Passeig de Gràcia es transforma en un escenari excepcional per gaudir de la nit, de les vistes a la ciutat i de la millor música en directe. La Pedrera Jazz comença amb una visita lliure a l’àtic de la balena, ubicat a les golfes de la Casa Milà, seguida d’una copa al terrat, un indret emblemàtic i que convida a viure l’arquitectura, la nit, la ciutat i la música jazz.

Avui la protagonista serà Magalí Datzira, que ens presenta la seva música amb un quintet de músics joves però amb un llarg recorregut. La baixista i cantant barcelonina ens ofereix per primer cop un repertori original, amb tocs de funk i de tot el seu bagatge musical. Tot i haver crescut en el món del jazz, formant part de la Sant Andreu Jazz Band durant molts anys, al llarg de la seva vida aquesta artista ha begut de moltes músiques, i això es veu reflectit en les seves composicions.

Detalls

Lloc de la ubicació La Pedrera
Adreça Provença, 261-265
Barcelona
08008
Transport Diagonal (M: L3-L5), Provença (FGC)
Preu 36 € (Inclou visita a l'àtic de la balena, concert i copa)
Horaris Obert cada dia. Del 3 de nov. al 24 de des., de 9 a 18.30 h. Del 26 de des. al 3 de gen., de 9 a 20.30 h. Del 4 de gen. al 26 de feb., de 9 a 18.30 h. Del 27 de feb. al 2 de nov., de 9 a 20.30 h. L'1 de gener, d'11 a 20.30 h. Tancat el dia de Nadal. Últim accés 30 minuts abans del tancament

Dates i hores

    • La Pedrera 36 € (Inclou visita a l'àtic de la balena, concert i copa)
    • La Pedrera 36 € (Inclou visita a l'àtic de la balena, concert i copa)

Els usuaris diuen

0 comments