Lapsus Festival 2017

Música, Dance i electrònica
Lapsus Festival

El Lapsus Festival torna al CCCB en la seva quarta edició amb un format a mida i una selecció del més nou en matèria de músiques electròniques d’avantguarda. Després dels tres certàmens anteriors, Lapsus Festival consolida la seva aposta en un festival fet a mida, que fuig de les massificacions dels grans festivals de la ciutat i en el qual es podrà descobrir l’últim en matèria de músiques electròniques d’avantguarda.

El festival, comissariat pel col·lectiu Lapsus, responsables del programa radiofònic homònim a RNE Radio 3 i del segell discogràfic del mateix nom, presenta una selecció dels artistes més rellevants de l’underground electrònic d’avantguarda nacional i internacional. El lineup d’aquesta edició el conformen: Airaboi, Atzar, Clip, Luca Lozano, Manta, Sky H1, Steve Hauschildt, Machine Woman, MNLTH, Prisma i Telefon Tel Aviv.

Hores d’activitat ininterrompuda al Teatre del CCCB, que enguany culminen, per aquells que ho vulguin, amb un final de festa a la sala LAUT, que des del 2017 compta també amb la direcció artística del col·lectiu Lapsus.