Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Un món de música a L'Auditori Digital

Un món de música a L'Auditori Digital

Música L'Auditori , Eixample dimarts 1 desembre 2020
Concert Alemany de Brahms. OBC, Músics de l'OBC durant el concert inaugural
May Rodríguez / citació: May Zircus obc

Time Out diu

Subscriviu-vos a la biblioteca digital de L'Auditori de Barcelona i gaudiu des d'allà on vulgueu d'un gran nombre de concerts que us posaran la pell de gallina

Emocionar-vos amb un quartet de corda des del sofà de casa, escoltar la presentació d'un nou disc des del balcó o, fins i tot, sentir la força d'una orquestra mentre cuineu el dinar? Prepareu les crispetes, perquè ja és possible gràcies a les subscripcions de L'Auditori Digital.
Es tracta d'una plataforma online on trobareu els millors concerts de L'Auditori i també aquells que estan per venir. Tant podreu gaudir de continguts en directe com cites que trobareu permanentment en aquesta biblioteca musical online. En la seva secció 'A la carta', només cal que filtreu per les seves diferents etiquetes per començar a gaudir d'un gran concert. Trobareu des d'espectacles dels cicles Sit Back, Sessions o Sampler fins a concerts de Cambra o de l'OBC.
I en la seva secció de 'Discografia', també trobareu àlbums sencers com 'Nascuts a Barcelona' de la Banda Municipal de Barcelona.
Seguiu el següent enllaç per subscriure-us a L'Auditori digital! Fins al 15 de novembre el primer mes serà només d'1 euro. Aprofiteu-ho!

Per Time Out en col·laboració amb L'Auditori de Barcelona

Detalls

Lloc de la ubicació L'Auditori
Web del lloc www.auditori.cat
Telèfon de la ubicació 93 247 93 00
Adreça Lepant, 150
Eixample
Barcelona
08013
Transport Marina (M: L1), Glòries (M: L1), Monumental (M: L2)

Dates i hores

També t'agradarà
    Últimes notícies