Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nits d'Estiu al Museu d'Història de Catalunya
Foto: PEP PARER'Veus amb jazz', cicle de concerts d'estiu al museu LAURA SIMÓ & FRANCESC CAPELLA TRIO

Les dones de la Mediterrània protagonitzen les Nits d'Estiu del Museu d'Història

Aquest juliol, la terrassa del Museu d'Història de Catalunya es convertirà en un escenari musical i gastronòmic amb tres concerts de veus femenines

Time Out en col·laboració amb Museu d'Història de Catalunya
Publicitat

Hi ha molts racons de la ciutat que amaguen espais desconeguts, fins i tot per aquells que fa anys que la recorren del Llobregat al Besòs i del Tibidabo a la Barceloneta. Un d'ells, sense cap mena de dubte, és la terrassa del Museu d'Història de Catalunya. Aquesta institució patrimonial està en una localització immillorable, just davant del Port Vell. És el lloc ideal on deixar-se caure per posar-vos al dia amb les últimes exposicions temporals, o fer memòria i recórrer Catalunya des de la prehistòria fins al segle XXI. Però, aquest estiu, també és el lloc on embarcar-se en un viatge musical tocat per la brisa marina i abraçat per les estrelles.
Un any més, la seva privilegiada terrassa acollirà les Nits d'Estiu del Museu d'Història de Catalunya, aquesta vegada dedicades a veus femenines de la Mediterrània i de propostes ben diferents.
Però no són concerts qualssevol en un lloc espectacular! I és que la cita, de 15 euros per concert, també inclou una consumició, el combinat de les Nits d'Estiu, i una visita guiada en clau de gènere per la seva exposició permanent a les 20.30 h. Un recorregut per la nostra història en què us aturareu en les vivències de les dones de les diferents èpoques de l'exposició, mentre reflexioneu sobre quins avenços han pogut gaudir, quins retrocessos han afectat els seus drets i quin paper han tingut en el desenvolupament de la societat. Us animeu?

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat