Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Els Catarres
© Marta MasEls Catarres

L'escena musical més jove pren força al Clotilde Fest

Voleu un estiu ben musical? Doncs prepareu-vos perquè durant juny i juliol el Palau Robert vibrarà al ritme de 20 grups i solistes del panorama musical actual

Time Out en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya
Publicitat

Alguns ja els coneixeu i d'altres es convertiran en el vostre gran descobriment, però el que tots tenen en comú és que els hi sobra energia, toquen de tot i, sobretot, ho estan petant a tots els escenaris on pugen. Voleu posar cara a aquests joves talents? Doncs agafeu les vostres agendes i feu lloc perquè els mesos de juny i juliol teniu una cita amb tots ells! El Palau Robert i l'Agència Catalana de la Joventut, amb la col·laboració d'iCat i Europa FM, presenten el Clotilde Fest: un cicle musical que acollirà fins a 20 concerts de tota mena d'estils musicals. 

Amb una aposta clara pels nous talents de les generacions més joves i amb l'objectiu de donar suport i visibilitzar la diversitat i qualitat de l'escena musical actual, Clotilde Fest serà l'escenari de tant músics que tot just acaben de començar com d'aquells grups que ja són part de la banda sonora del nostre territori. Hi trobareu concerts organitzats per iCat, amb els músics més emergents, i concerts organitzats per Europa FM, un autèntic tàndem de bandes consolidades i grups i solistes molt nous!

Durant tots els concerts, un Punt d’Informació de l’Agència Catalana de la Joventut explicarà els riscos associats al consum d’alcohol i altres substàncies, i serà espai de denúncia i assessorament per a qualsevol mena de violències masclistes. 

Aquest cicle de concerts forma part de les activitats programades que conformen el Palau Jove, el seu nom, Clotilde Fest, recorda Clotilde Cerdà, filla de l’urbanista Ildefons Cerdà i de la pintora Clotilde Bosch. Clotilde Cerdà va ser concertista d’arpa, compositora i va fundar l’Acadèmia de Ciències, d’Arts i Oficis, dedicada a la formació de la dona. Sens dubte, tot un referent de lluita i un nom que encaixa a la perfecció amb el festival.

Les entrades dels concerts d’Europa FM es podran recollir a l’emissora, i les dels concerts d’iCat, enregistrant-se en aquest enllaç.

Ara sí! Us expliquem dia per dia quins artistes hi trobareu.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat