María José Llergo

Música
Recomanat
María José Llergo
Foto: Maria Dias María José Llergo

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Tothom que ha anat seguint els passos de María José Llergo sap que el talent d’aquesta cantaora de Pozoblanco (Còrdova), formada a Barcelona i ara resident a Madrid, amaga un gran tresor. Es va donar a conèixer amb 'Niña de las dunas', una cançó pujada a Youtube el 2017 i que ara reapareix al seu primer disc, un EP de set cançons publicat per Sony que es titula 'Sanación' (2020).

Lentament, Llergo ha anat polint el seu art fins a arribar a una mena de perfecció astral que culmina a 'El péndulo', on conflueixen la producció electrònica de Lost Twin (Carlos Rivera Pinto), els efectes i el pedal steel de David Soler, la guitarra espanyola de Marc López i uns arranjaments de corda que ens transporten a un altre món.

El disc s’obre amb una visita a casa del seu avi Pepe que, com diu ella, mentre treballava la terra va sembrar les llavors de la seva veu. Un agraïment a les seves arrels, a la família, per tenir els peus ben ancorats a terra abans d’elevar-se. Perquè de seguida canta: “¿De qué me sirve llorar? Si cantando llego al cielo que es donde yo quiero estar”.

Divendres presenta el disc a L’Auditori amb una big band, la Big Electric Orchestra de Claudio Marrero. I sabem que serà una nit important.

Detalls

També t'agradarà